VELKÁ SOUTĚŽ O TŘI ZBRUSU NOVÉ KNÍŽKY „Sfumato“!!! aneb CO ROZHOVOR NEPROZRADIL

Neváhejte a pojďte se zúčastnit vědomostní soutěže! Čeká vás zajímavá otázka a na tři vítěze pak zajímavé ceny. ODPOVĚDI POSÍLEJTE NA MAILOVOU ADRESU: info@tanecnimagazin.cz .

 

Na jiném místě TANEČNÍHO MAGAZÍNU  (konkrétně ve středním sloupci rozhovorů) si můžete přečíst velký rozhovor s autorkou románu „SFUMATO“ výtvarnicí  Alžbetou Vlčkovou. Její knižní nakladatel pan Šimon Ryšavý z Brna speciálně do soutěže pro čtenáře TANEČNÍHO MAGAZÍNU věnoval do soutěže  tři výtisky románu „SFUMATO“ ještě vonící tiskařskou černí.

 

„SFUMATO“ je velice netradičně psaným románem. Prolíná se v něm retrospektivní historie s ryzí současností. Autorka Alžbeta Vlčková speciálně pro tento román – jako rodilá Slovenka, žijící v někdejším federativním státě – zvolila originální jazyk! Kombinuje zde slovenský a český jazyk. Jemně si tím utahuje z bývalých i současných politických reprezentantů, kteří nemluví dobrou češtinou. Je tak ve svém smyslu i inovátorkou, obdobně jako třeba Bohumil Hrabal

 

V rozhovoru s Alžbetou Vlčkovou jsme záměrně nemluvili o její rodině s uměleckými kořeny. A proto se teď ptáme: Jak se jmenuje její příbuzná, slavná zpěvačka slovenského původu, která v Čechách začala profesionálně vystupovat jako Hana Čelková?

Správné odpovědi zaslané do neděle 20. května 2018 budou vylosovány a tři šťastní výherci obdrží knížku s podpisem autorky.

 

Reprodukce obalu: NAKLADATELSTVÍ ŠIMON RYŠAVÝ

TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..