3 otázky pro Martu Dancingerovou

StarDance 2024

Marta Dancingerová 

Divadelní a televizní herečka, absolventa DAMU. Upozornila na sebe rolí matky jednoho z vyměněných chlapců v seriálu České televize Kukačky. Objevuje se v představeních Činoherního klubu, Hudebního divadla Karlín, Divadla Palace a Švandova divadla. Vedle herectví se věnuje také psaní. Debutovala titulem Nesmělí a je autorkou dětské knihy Nikolas a tajemství Snozemě.

 

TŘI OTÁZKY PRO MARTU DANCINGEROVOU:

 

Proč jste přijala pozvání do StarDance?

Protože bych si strašně vyčítala, kdybych to neudělala. Účast ve StarDance je takový můj malý sen. Takže rozhodnutí bylo rychlé a jasné. Věděla jsem hned, že do toho půjdu.

Jak velká to pro vás bude výzva, věnovat této soutěži bezmála půl roku života?        

Nevím, co to se mnou bude dělat. Očekávám nový druh trémy. Znám trému divadelní, předpremiérovou, ale pořád je to tréma produktivní, se kterou už umím zacházet. Doufám, že se mi podaří vzít příležitost za správný konec. StarDance si chci primárně užít a mít z toho všeho dění kolem radost.                                            

 Co očekáváte, že vám StarDance přinese? Co chcete, aby vám dala?

Chtěla bych, aby mi pomohla v mé herecké profesi. Každá zkušenost s novým oborem je pro hraní moc fajn, otevře to další dveře. Třeba mi tanec pomůže lépe chápat vlastní tělo a naučím se s ním nově pracovat. Těším se na stardancový půlroční taneční tábor, ze kterého se mi nebude chtít odjet. A samozřejmě i na nové skvělé kamarády!

Foto: Marie Anna Baráková

 

Vendula Krejčová, Česká televize

pro Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..