Nebuďte „pod obraz“! Pojďte se „protáhnout“ pod obrazy!

Chcete se věnovat józe v originálním prostředí? A spojit to případně s výletem? Vypravte se první červnovou sobotu do GASK v Kutné Hoře!

Jóga v galerii – v sobotu 2. června 2018 v 10.00 hodin! Jóga v netradičním prostředí. Jóga jako stav mysli – před obrazem. To vše ve Středočeské galerii v Kutné Hoře na adrese: Barborská 51- 53, 284 01 Kutná Hora.

Přijďte se do Kutné Hory o prvním červnovém víkendu naladit a načerpat novou energii mezi obrazy a objekty ze stálé expozice GASK „Stavy mysli / Za obrazem“ – obměny a intervence a pomalu vstřebávat atmosféru uměleckých děl odrážejících

stavy přátelství a samoty. Střídání pomalého a dynamického jako střídání pocitů těchto protichůdných stavů. Uzavření se do sebe v pocitu samoty, ale i expresivní otevření se přátelům. To vše v plynutí ásan, jež vedou k meditaci, ale i k dynamice. Předklony a záklony, klid i síla. Do výstavy svým pohybem přidáme nový netušený rozměr reagující na prostor a umění kolem nás.

Lektor: Martin Komár / http://duhovezvonky.cz/martin-komar/

Místo setkání: na pokladně GASK / Cena: 100 Kč / S sebou: podložka, deka / Začátek programu: 10.00 hod. / Kapacita omezena: maximálně 15 osob / Délka programu: 90 min. / rezervace na bartosova@gask.cz nebo 702 045 215 .

Foto: archiv GASK

TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..