Sara Sandeva a Adam Havel se připravují na finále ve Švandově divadle

Pozor! Pozor!! Pozor!!! První video-ochutnávka nového ročníku populární herecké taneční soutěže „Souboj divadel Praha II.“ je tady. Reprezentanti Divadla v Rytířské. Rezervujte si lístky na finálový večer včas!

Vážení čtenáři, představujeme vám první soutěžní pár II. pražského ročníku našeho projektu „Roztančené jeviště souboj divadel Praha II.“, který tvoří herečka Sara Sandeva a tanečník Adam Havel.

Oba reprezentují Divadlo v Rytířské. Tomuto páru byly na tiskové konferenci vylosovány následující dva tance: energický jive a nedbale ladný slowfox. Níže Vám zasíláme odkaz na sestřih z tréninků tohoto páru, který zároveň slouží jako podklad pro tipovací soutěž.

Tato anketa je spuštěna na webu: www.roztancenedivadlo.cz. Každé příští pondělí a středu se tak můžete těšit na zveřejnění dalších soutěžících včetně krátkého sestřihu z jejich tréninků. Děkujeme za sdílení videa i s odkazem na tipovací soutěž

A tímto všem nabízíme lístky lístků alespoň na generální večer 14. 3. 2019, protože na finální večer jsou již lístky zcela vyprodané.

https://www.instagram.com/roztancened…

Adéla Zdobinská

pro TANEČNÍ MAGAZÍN

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..