Robinson Crusoe Na Maninách

Již rok se hraje v Divadle Na Maninách původní český muzikál s Danielem Hůlkou v hlavní roli

Autorem hudby muzikálu Robinson Crusoe je Zdeněk Hrubý, scénáře Ivan Hubač a texty písní napsal Jan Krůta. Režisérem představení je herec a režisér Václav Knop, choreografem představení je Tomáš Kuťák.

Pustý ostrov uprostřed oceánu. Na něm osamělý trosečník čekající na záchranu. Dočká se jí? A jaký je jeho skutečný příběh? Román Robinson Crusoe spisovatele Daniela Defoa patří ke skvostům světové literatury a nyní se dočkává i své původní české muzikálové podoby. Strhující příběh o nezlomné síle lidského ducha, zoufalém boji o přežití a nekonečné věrné lásce.

Hlavní roli Robinsona zpívají a hrají Daniel Hůlka a Radim Schwab.
“Jsem strašně rád, že se Robinson hraje. Jak už jsem mnohokrát zmínil, hudba Zdeňka Hrubého je nádherná, on sám tvrdí, že ji skládal mně na tělo. Já jsem z ní opravdu nadšený. S nadsázkou říkám, že Zdeněk, kterého jsem předtím neznal, je reinkarnovaný Karel Svoboda,” prozradil Daniel Hůlka.

Věrného přítele na ostrově, Pátka, skvěle hraje Miroslav Hrabě“Budu hrát roli černocha, divocha, blázna. Je to na velkou dřinu v posilovně. Mám být nahý, černý, s dredy. Bude to divočina,” dodal Hrabě před rokem.

V hlavní ženské roli Mary se objevují Elis Ochmanová a Ivana Jirešová. “Letos je to deset let, co hraju v muzikálech. Prošla jsem si malými roličkami po ty větší a jsem moc ráda, že mě už potkávají velké krásné role.  Je to krásný pocit,” říká Elis.

V dalších rolích se potkáte například s Marianem Rodenem, coby spisovatelem Danielem Defoe. Dále s Lukášem Randákem, Marianou Polyakovou, Šárkou Vaňkovou, Martinem Poštou, Rudolfem Kubíkem a spoustou dalších.

Všem fandům muzikálu, ale i těm co se na muzikál chystají, máme překvapení. 15. 4. 2022 a 16. 4. 2022 je pro vás k zakoupené vstupence připraveno CD s písničkami z muzikálu zdarma. Vyzvednout si jej můžete v den představení v divadle. Platí pro jeden pár, jedno CD.

A v neděli 17. 4. 2022 máme akci pro děti. Děti do 15 let mají vstup zdarma. Podmínkou je ale doprovod nejméně jednoho z rodičů, který si vstupenku musí zakoupit. Akce je ale omezena na 2 děti, jeden rodič. Pokud máte víc dětí, musíte přinutit i druhého z rodičů.

Vstupenky si lze objednat přímo na pokladna@divadlonamaninach.cz

Petr Mráček

pro Taneční magazín 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..