420PEOPLE pořádá pohybové kurzy pro veřejnost

Contemporary dance class, improvizace, taneční workshopy, lekce baletu, pilates, jógy, anebo zcela unikátních metod Kadamy či Restart

Contemporary dance class, improvizace, taneční workshopy, lekce baletu, pilates, jógy, anebo zcela unikátních metod Kadamy či Restart můžete navštívit ve Studiu Maiselovka ve stejnojmenné ulici na pražském Starém Městě. Je splněným snem tanečního souboru 420PEOPLE, kterému patří. A který chce lásku k tanci a pohybu přivést k co nejvíce lidem prostřednictvím kurzů a workshopů, jež zde pořádá.

 

Studio Maiselovka je prvním oficiálním prostorem souboru současného tance 420PEOPLE. Jeho členové zde zkouší a ráno a večer sem můžete nahlédnout i vy, a to prostřednictvím otevřených lekcí (naskočit tedy můžete kdykoliv) pro veřejnost. A že je z čeho vybírat!

S Ivanou Ilyenko si můžete zacvičit pilates pro začátečníky i pokročilé. Do světa tance se přenesete na baletní hodině pro mírně pokročilé, pokročilé a profesionály s baletkou a tanečnicí Markétou Pospíšilovou. V ranní hodině Restart těla i mysli si se Zuzanou Rybářovou dopřejete příjemnou automasáž, pomocí vývojové kineziologie se vrátíte ke správným a zdravým pohybům a relaxací uděláte dobře i hlavě. Lektorka jógy Jana Návratová se zaměřuje na ashtanga jógu, hatha jógu a meditaci. Profesionální tanečnice Francesca Amante vás vezme na KADAMY, lekci, v níž propojuje současný tanec, improvizaci a bojová umění. A ve studiu Maiselovka nechybí ani open class, veřejné tréninky pro mírně pokročilé a profesionální tanečníky, které vede choreografka a tanečnice Sylva Šafková, a sám umělecký ředitel souboru, choreograf a tanečník Václav Kuneš.

„Naše studio je prvním vlastním pracovním místem našeho souboru. Aktivitami v něm chceme přiblížit a propojit vazby mezi profesionály a veřejností se zájmem o tanec v dobře dostupných prostorách v centru Prahy. Tento prostor pro nás otevírá možnosti k plánování umělecky hodnotných projektů, inovativních jevištních formátů, působení kvalitních pedagogů i pořádání workshopů a lekcí pro veřejnost. Naším cílem je přivést co nejvíce lidí k současnému tanci a pohybu,“ říká Václav Kuneš, umělecký ředitel souboru 420PEOPLE.

 

Více informací o studiu: https://www.420people.org/cs/studio/

 

Tip na vánoční dárek plný pohybu: Nově můžete sobě nebo svým blízkým darovat permanentku do Studia Maiselovka na otevřené hodiny JÓGA či RESTART, anebo dárkové poukazy na představení 420PEOPLE.

Zuzana Rybářová

pro Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..