Otáčivé hlediště pro letos bez diváků!

Aktuální prohlášení Jihočeského divadla k sezóně 2020 na Otáčivém hledišti v Českém Krumlově

Vážení čtenáři TANEČNÍHO MAGAZÍNU,

vážení návštěvníci Jihočeského divadla,

konkrétně letní scény před Otáčivým hledištěm v Českém Krumlově,

s ohledem na obtížnost predikce vývoje coronavirové pandemie i s přihlédnutím k vyhlášeným opatřením Vlády ČR, která s touto pandemií souvisí, přistoupilo Jihočeské divadlo k následujícímu opatření. Všechna představení plánovaná pro sezónu 2020 před Otáčivým hledištěm v Českém Krumlově se ruší. Toto opatření bylo projednáno a schváleno Radou města České Budějovice dne 6. 4. 2020.

Zároveň bylo projednáno a schváleno, že této situace bude využito k bezodkladnému zahájení nutných oprav Otáčivého hlediště tak, aby nebyl ohrožen divadelní provoz v roce 2021.

Ke vracení vstupného z předprodejů budeme přistupovat po ukončení mimořádných opatření, po zahájení provozu pokladny Jihočeského divadla. O tomto termínu vás budeme včas informovat. O navrácení vstupného lze zažádat i písemnou formou. Sledujte aktuální informace na: www.jihoceskedivadlo.cz.

 Vzniklé situace mimořádně litujeme a věříme, že všem našim divákům budeme moci zprostředkovat silné divadelní zážitky na některé z našich scén v Českých Budějovicích nebo v roce 2021 před Otáčivým hledištěm v Českém Krumlově.

 Foto: archiv divadla

Lenka Cimlová Ostrá

pro TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..