Charlize chtěla být baletka

Charlize Theronová chtěla být baletka

 

 

 

Charlize Theronová zdobí přední stránku “W magazínu”, únorové vydání  2012,  spolu s hvězdou velkého formátu Bradem Pittem.

Oscarová kráska  zářila v  hedvábném šifonu,  zdobily ji diamantové naušnice a bílé zlato  Martina Katze.

Charlize hovoří o sobě:

Byla vždy vysoká, blond  a krásná?

“Do mých 8 let  jsem neměla přední zuby. Byla jsem v dětství pěkně nemocná a díky antibiotikům mi uhnily zuby. Ale pak jsem začala chodit na hodiny tance. Nakonec jsem také dostala nějaké zuby…(smích). Když mi bylo 16 let, jela jsem do Milána pracovat jako modelka.”

Snila vždy o tom, že bude herečka?

“Chtěla jsem být baletka, ale byla jsem příliš vysoká a měla jsem příliš mnoho zranění.  To, co jsem milovala na balerinách, bylo vlastně jejich vyprávění  příběhů. A to jsem mohla dělat také hraním, tak jsem se přestěhovala do L.A.”

Jaký byl její konkurs?

“Vzpomínám si, že jsem měla na sobě kombinézu. Nikdy před tím jsem nehrála. Téměř jsem přinesla kečup a mazala ho po sobě, protože jsem hrála scénu, kdy jsem zastřelená. Byla to scéna, kdy člověk umírá, takže jsem vtrhla do dveří a začala jsem se  plazit po podlaze. Myslím, že byli ze mě přiliš vyděšeni a neodvážili se nedat mi roli.”

Má ráda své postavy, které hraje?

“Nemyslím si, že potřebuji mít ráda své postavy. Empatie je důležitá. Je také důležité rozumět příběhu. Vaše postavy jsou jako Vaše děti. Někdy jste pyšní a někdy si říkáte – Ó, skutečně?”

 

 Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..