„Jsi moje holka“

Zpívající moderátor, spisovatel a astrolog Richard Sacher natočil letní song

Letošní léto se moderátor, zpěvák, spisovatel a astrolog Richard Sacher rozhodl přivítat letní písní. Natočil chytlavý song Jsi moje holka, který vám zaručeně vleze do hlavy a jen těžko ho z ní dostanete! „Je určen všem, co mají rádi devadesátky a taneční hity z přelomu tisíciletí. Hlavně si ho pusťte pořádně nahlas,“ řekl Richard, který si momentálně užívá dovolenou na řeckém ostrově Kos.

„Do studia jsem se vrátil po mnoha letech. Poslední píseň jsem natočil v roce 2007, pak jsem už jen příležitostně vystupoval na různých akcích. Neměl jsem chuť tvořit cokoliv nového. Letos se však vracím k nahrávání, tohle je první vlaštovka,“ vysvětlil zpěvák, který se spojil s hudebníkem Davidem Freedomem. Ten písničku Jsi moje holka opatřil svěží aranží a zároveň nazpíval vokály. V minulosti spolupracoval například s Lucií Vondráčkovou na úspěšné skladbě Vítr.

Hudbu složil Erik Aresta, známý z dua Mc Erik & Barbara, text napsal moderátor Petr Vojnar. „Potěšilo mě, že oba pánové byli s výsledkem spokojeni. Tahle píseň mi vyloženě sedla. Třikrát jsem si ji zazpíval doma nanečisto a pak jsem rovnou vlítnul do studia a za chvíli bylo hotovo. Zatím je venku pouze nahrávka, ale brzy bude i videoklip. Ten jsem se rozhodl pojmout jako legraci, máte se na co těšit. Hlavní roli si v něm zahraje známý český komik,“ dodal Richard Sacher s tím, že křest videoklipu plánuje na polovinu července.

Foto: Petr Jahn

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..