5.večer ve StarDance 2021

Jan Cina tentokrát sklidil tvrdou kritiku

Tento večer se nesl v duchu filmových melodií, valčíku, jivu a cha-chi.

I během pátého večera došlo ke koronavirovým rošádám. Virus navštívil Michala Necpála,  jeho bratr Jakub rychle zaskočil. Sám si z toho dělal legraci, že to bylo na poslední chvíli, neměl moc času a příště už snad půjde rovnou na přenos. Ale na tanci s Andreou Sestini Hlaváčkovou to nebylo nikterak znát. Marek Eben to komentoval slovy: Andrea tančí s klanem Necpálů.

Mirai  Navrátil a Lenka Nora Návorková

Podle  Richarda Genzera Mirai sice tančil jive, ale jive to nebyl. Tatiana ocenila rytmus a twisty.  Oči Jana Tománka zase viděly jive odkrokovaný, ale výborný v alternativních pohybech.  Zdeňkovi Chlopčíkovi se líbila rovná záda, nebo přinejmenším rovnající se. (33 bodů)

Andrea Sestini Hlaváčková a Jakub Necpál

Jan Tománek ocenil, že Andrea není zvyklá na svého tanečního partnera, ale dokázala to. Přesto nebyli příliš sehraní.  Tatiana vytkla, že kroky nebyly přes patu, ani jeden.  Prý na něj čekala, ale nebyl tam.  (27 bodů)

Tomáš Verner a Kristýna Coufalová

Tomáš byl skvělý, lehounký, vyzařoval spoustu energie, technicky dobrý, ale sem tam nějaké rytmické chyby. Richard Genzer ocenil rytmické změny a rychlé nohy. Prý kdyby takové nohy měla jeho večeře, tak se ani nenaděje a je pryč.  Zdeněk Chlopčík toho měl na srdci více a nebyl to šelest. Jive byl obtížný a rytmický zvládnutý.  Ale nelíbily se mu přeměny do pokrčených kolen.  (36 bodů)

 

Marika Šoposká a Robin Ondráček

Známá skladba z téměř neznámého filmu pro děti Planeta 51 byla doprovodná, ale také osudná pro jive tohoto sympatického páru. Jan Tománek s potěšením řekl, že tušil, že to v Marice je a konečně se odšpuntovala a bylo to tam. Jejich nejlepší tanec. Zdeněk Chlopčík ale postrádal rychlejší nožky.  (32 bodů)

 

Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík

Přeměna Martiny byla tak radikální, že i Marek Eben ji komentoval slovy: Žasl jsem, kde se v soutěži vzala Jitka Zelenková. Přes to, Martina měla pomalé nohy, podle Richarda Genzera byl tanec roztřesený. Tatiana zašla ještě dál a řekla toto: Hlava za deset bodů, vršek těla za šest, zadek za deset a nohy za dva.  (23 bodů)

Tereza Černochová a Dominik Vodička

Tentokrát se od Terezy očekávalo hodně, ale takové úrovně nedosáhla.  Tatiana Drexler konstatovala, že jive Tereze opravdu nesedí, ale vyzařovala hodně energie. Zdeněk Chlopčík uvítal moment, kdy Tereza měla jako rekvizitu mikrofon, to jí bylo blízké a Tereza to prý udělala schválně.  Na parketu už si tak jistá nebyla.  (32 bodů)

Jan Cina a Adriana Mašková

Poslední zatančil favorit Jan Cina s Adrianou Maškovou. Jenže jejich něžný valčík se dočkal obrovské kritiky.  Richard Genzer celkem mírně konstatoval, že si Honza našel cestu ke standardu jen napůl. Tatiana Drexler suše pronesla, že první kritérium hodnocení je hudba!  Jinak se jí to líbilo. Janu Tománkovi se líbil dramaturgický přínos, ale valčík nebyl do hudby. Zdeňku Chlopčíkovi se nelíbila mezera mezi partnery v páru, Honzovo poskakování a to, že šel před hudbou. Zdeněk Chlopčík udělil  dokonce jen 4 body!!!  (22bodů)

Jak už to bývá, soutěž opustil pár, který podal svůj nejlepší výkon. Inu, ve StarDance se předpokládat nedá nic.  Z kola ven jde Marika Šoposká a Robin Ondráček.

 

Marika Šoposká  to komentovala  slovy: „Je to spravedlivé.“

Foto: Archiv České televize

Eva Smolíková

Taneční magazín

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..