SE.S.TA vás zve

Nezapomínejte, že se blíží jedna z vrcholných akcí roku pro choreografy. A podívejte se na rozhovor s Mackintoshem!

OPEN CALL: REZIDENCE PRO CHOREOGRAFY S KOUČINKEM


19. – 27. 8. 2020 Praha

Mezinárodní choreografická rezidence pod vedením etablovaných kouček Kathy Casey (CA) a Alice Chauchat (FR/DE). Rezidence se uskuteční v původním termínu, zahraniční koučky budou s rezidenty pracovat formou streamingu. Vzhledem k aktuální obtížné situaci v kultuře bude Rezidence pro účastníky za sympatickou cenu 1 000 Kč. Využijte jedinečnou šanci rozvíjet svoji práci v mezinárodním kontextu a s podporou zkušených umělců.

Kathy Casey

Rezidence trvá deset dní, a kromě intenzivní práce choreografa s koučem, zahrnuje přednášky a každodenní zpětné vazby. Navíc také společné diskuse a vzájemné prezentace uměleckých procesů v rámci otevřených zkoušek i veřejných prezentací. Jak veřejné prezentace, tak společné diskuse nabízejí umělcům možnost konfrontovat a sdílet svou práci s potenciálním publikem.

Účast na ,Rezidenci pro choreografy s koučinkem´ pro mne byla smysluplnou a bohatou zkušeností. Komplexní program a dobře vedený proces mě nutily dívat se na mou práci v různých formách. Počínaje organizačními otázkami, přes výběr zkušebních místností, odborné znalosti Marie Kinsky až po technický tým pro závěrečné představení našich prací. Všechno bylo skvělé. Nejdůležitější pro mě ale byl kouč, jehož profesionální přístup k mé práci byl hluboký, bystrý a silný, ale nikdy škodlivý.“ hodnotí choreografka Ivana Drolová, jedna z účastnic „Rezidence pro choreografy s koučinkem“.

Alice Chauchat

SE.S.TA TALKS

A máme tu nový díl SE.S.TA Talks!Tentokrát si můžete užít rozhovor se skvělým Joe Mackintoshem, uměleckým ředitelem britského festivalu The Out There Festival 2020.

 

Joe je jedním z mnoha a mnoha zahraničních partnerů, se kterými spolupracujeme a díky kterým poskytujeme českým umělcům network na mezinárodní úrovni.

Michaela Kessler

pro TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..