Český tanečník a choreograf porotcem velké show v Americe!

Ohromný úspěch českého tance a choreografie! Liberecký rodák tmavé pleti reprezentuje Českou republiku v USA!!!

Tvůrci populárních soutěží, jako je například „The Voice“, „MasterChef“ nebo „American Idol“ si pro americké diváky připravili opravdovou lahůdku, která dosud neměla obdoby – talentovou soutěž nazvanou „The World’s Best“. Z celého světa se sjeli (kromě soutěžících)  také samotní porotci. A tak kromě hlavní trojky – Drew Barrymore, Faith Hill a RuPaula, zde hodnotí rovnou padesátka odborníků z celého světa. Ve „Wall of the World“, jak se porotci souhrnně nazývají, zasedl mezi sedmatřiceti zástupci dalších národů i jeden český zástupce – multidisciplinární kreativec, choreograf, speaker a kreativní producent Yemi A.D.

Liberecký rodák, který má českou maminku a nigerijského otce se svěřil: Je to pro mne obrovská čest, reprezentovat Českou republiku v celosvětové show. Sedět vedle lidí, ke kterým chovám obrovský respekt. Složení poroty je nesmírně různorodé. Tvůrcům soutěže se podařilo obsadit například brazilskou legendu UFC Andersona Silvu, japonského choreografa, držitele ceny Emmy, Hokuta Konishiho nebo hollywoodskou hvězdu Drew Barrymore. Natáčení bylo náročné, ale nic jiného v zástupu takových jmen člověk vlastně ani nemůže čekat,“ komentuje Yemi A.D.

Talentová soutěž The World’s Best“, jejíž premiérový díl odvysílala stanice CBS v lukrativním čase, hned po únorovém Super Bowlu“, navazuje na úspěšné televizní počiny producentů Marka Burnetta a Mika Darnella. Ti po celosvětovém úspěchu pořadů jako The Voice“, American Idol“ nebo MasterChef“, přinášejí na americké televizní obrazovky formát, který v nabitém segmentu talentových soutěží dosud chyběl. Mimo soutěžících se totiž na The World’s Best“ sjeli z různých částí světa i samotní porotci. Padesátka předních světových odborníků, nejen v kreativních oborech, doplňuje trojici hlavních porotců složenou z RuPaula, Drew Barrymore a Faith Hill.

Podrobný příspěvek o soutěži, publikovaný 28. 2. 2019 na webu Jomagazin.cz, naleznete zde.

TANEČNÍ MAGAZÍN blahopřeje Yemimu k ohromnému úspěchu a věří, že jej budou brzy další Češi následovat.

Foto: archiv magazínu

TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..