GOTT NA LODI – LETNÍ CENY POKRAČUJÍ!

V Praze se můžete setkat s unikátními loděmi. Na lodi Republika u Štefánikova mostu je například stejnojmenný pivovar REPUBLIKA. Kde se přímo tam vaří pivo! Na jiné lodi BIGMEDIA – mezi Palackého a Železničním mostem – je unikátní výstava „GOTT, MY LIFE“, která chystá stále nová překvapení.

Chcete vidět originální Mistrovy obrazy, Zlaté slavíky, Televizní rolničky, ceny Týtý, Platinové desky, Zlaté desky , garderóbu, nahrávky, unikátní dokumenty, doklady ale i karikatury Karla Gotta. Vypravte se na pražskou Náplavku mezi Palackého most a Železniční most. Ještě do konce září vás tam čeká unikátní výstava „GOTT. MY LIFE“. Zcela výjimečný exponát doplnil tuto jedinečnou výstavu během prázdnin. Návštěvníci mají nově kromě více než tisícovky vystavených věcí z Gottova života neopakovatelnou možnost zhlédnout také šaty, které oblékla dcera Karla Gotta, Charlotte Ella, u příležitosti slavnostního vyhlášení ankety Český slavík Mattoni 2016, kde přebírala cenu za svého otce.

Originální a jedinečné šaty z dílny sourozenců Ponerových, které jsou posety čtyřiceti Slavíky z českých broušených kamenů potažených pravým zlatem, byly na výstavě vydraženy za neuvěřitelných 200 000 Kč pro neziskovou organizaci Můj nový život. Jejich nový majitel však chtěl, aby je mohlo stále obdivovat co nejvíce lidí, a tak nám je za výstavními účely zapůjčil,“ říká organizátor a iniciátor výstavy Richard Fuxa.

Výstavu pořádá Nadační fond Richarda Fuxy ve spolupráci s Národním muzeem. Je otevřena každý den v týdnu včetně pondělí od 10 do 20 hodin. Do odvolání – tedy i nadále – navíc návštěvníci mohou využít speciálních zvýhodněných letních cen vstupného.

Projitím expozice nemusí letní zážitek zdaleka končit. Loď, na které je výstava pořádána, nabízí také příjemné posezení ve stylové kavárně či na vrchní palubě v Aperol Baru, ze kterého je výjimečný výhled na Pražský hrad a další pražská panoramata. Večery pak zpestřují hudební produkce rozličných stylů.

Nyní veřejnost pouze spekuluje, zda bude výstava – v případě laskavého počasí – prodloužena i po konci září. Tato otázka zůstává prozatím otevřena. Proto, zájemci neváhejte a chystejte se do konce září na loď BigMedia!

Foto: Eva SMOLÍKOVÁ

 TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..