14. ročník koncertu „Kdo má rád…“

Nemocnici Prachatice přijeli podpořit Nálepková, Březinová i France s Balogovou

Letos  v květnu se uskutečnil již 14. ročník benefičního koncertu „Kdo má rád…“ a to v jihočeských Nových Hradech. Po hubenějších letech v návštěvnosti diváků se letos sjelo do Kulturního centra Máj téměř plný sál, z čehož měli radost nejen diváci, ale samozřejmě i účinkující.

Ti se začali sjíždět na místo určení na zvukové zkoušky na 15.00 hodinu, kdy se jeden po druhém z interpretů střídali na podiu v rámci vyzkoušení si mikrofonů a aparatury, jelikož na těchto akcích je opravdu zakázáno zpívat na playbacky.

Sál se začal pomalu plnit diváky a zpěváci se shromažďovali v zákulisí. Lehce po 18.00 hodině se s diváky přivítala moderátorka večera Michaela Doležalová, která s producentem koncertu a zpěvákem Martinem France a spolu s diváky vzdali minutu ticha ve stoje u fotek se zapálenými svíčkami s jejich uměleckými kolegy Josefem Lauferem, Vlastimilem Harapesem a Simonou Postelerovou.

Po této vzpomínce už začal koncert v plném proudu. Jako první se na podiu objevil mladý začínající písničkář Fabián Berka. Tohoto interpreta vystřídala též začínající zpěvačka Maja Rose, která pochází z nedalekých Prachatic a dříve dokonce pracovala jako zdravotní sestra pro nemocnici Prachatice, pro kterou byl opět výtěžek z tohoto koncertu určen. Následoval další pop-rockový zpěvák s kytarou Jan Vytásek, muzikálová herečka a zpěvačka ze Slovenska Vandy Károlyi, finalistka s nezaměnitelným hlasem první řady Superstar Martina Balogová, která dorazila až z Ústí nad Labem.  Svými šansony překvapila a zároveň pohladila po duši herečka a zpěvačka Světlana Nálepková, následně sál roztleskal svými songy Martin France a celé pěvecké vystoupení ukončila rocková diva Marcela Březinová, která se v Nových Hradech objevila už poněkolikáté. K ní se s diváky přišli společně rozloučit všichni účinkující společně s příznačnou písní Marcely Snad za to může láska.

Na půlkulatý 15. ročník se diváci mohou těšit předběžně v květnu roku 2025 opět v Nových Hradech.

 Martin Production, Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..