Red Bull Dance Your Style

Taneční show spojující různé streetové styly se vrací do Prahy!

V sobotu 8. června se pod žižkovskou věží uskuteční jedinečný taneční battle Red Bull Dance Your Style. Akce, jež spojuje různé streetové taneční styly, přivítá 16 nejlepších tanečníků z celého Česka, kteří se utkají o možnost reprezentovat svou zemi na světovém finále v indické Mumbaji. Připravte se na nezapomenutelný zážitek plný energie, kreativity a vášnivého tance.

Co je Red Bull Dance Your Style?

Red Bull Dance Your Style je unikátní taneční soutěž, která přináší street dance do centra města. Diváci se mohou těšit na taneční styly jako hip-hop, house, locking, popping a další. Hlavním specifikem této soutěže je to, že o vítězi rozhodují sami diváci. Tento interaktivní prvek zajišťuje, že atmosféra bude skutečně elektrizující. V Čechách se tato akce konala poprvé v roce 2019 v pražském Karlíně a vítězem se stal tanečník Kristián Mensa aka Kriss. Na tehdejším světovém finále v Paříži se probojoval do TOP 4. Loni tento unikátní taneční battle hostil pražský Bike Jesus na Štvanici a Českou republiku na světovém finále ve Frankfurtu nad Mohanem reprezentoval tanečník Adamson. A jeho pocity na našem českém lokálním kole? “Crazy. Bylo těžký po battlu rozlišit, kdo vyhrál, takže mi chvilku trvalo, než jsem to vstřebal. Ale jsem mega rád.”

Kdo bude bojovat o vítězství?

Na letošní akci se představí skvělí tanečníci jako MR. KRISS, MATYÁŠ ADAMEC aka KEEF, za Dogga Clan – DAIVI, NACK’O’FLEXX a SASHA. Dále SHAMI, DAIVI DC, LADY STREET ISH, NAYA, JULIEN KO, ANGELA, ENDREWSTYLE a další. Všichni tito umělci přinášejí do soutěže své jedinečné styly a osobnosti a je jen na divácích, koho nakonec vyšlou reprezentovat do světového finále.

Kdy a kde?

Red Bull Dance Your Style se uskuteční 8. června 2024 pod žižkovskou věží v Praze. Tato ikonická lokalita poskytne dokonalou kulisu pro energickou a dynamickou taneční show. Akce začne v 17:00 a na finále se mohou diváci těšit kolem 20:00.Více informací, včetně detailů o programu a vstupenkách, najdete na webu redbull.com.

Fanoušci se mohou těšit i na následnou afterparty, která bude probíhat od 23:00 v žižkovském klubu Storm pod taktovkou FS GREEN.

 

Partnery akce jsou: Porsche, Kiehls, Rexona a Evropa 2

 

 

Jana Kalinová

pro Taneční magazín

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..