Současný tanec, CAPOEIRA, KADAMY, jóga či Restart těla i mysli v Maiselovce!

420 People je tu pro Vás! Oficiální prostor souboru současného tance

Od září opět otevírá své brány všem zájemcům o radost z pohybu Studio Maiselovka v samotném centru Prahy. První oficiální prostor souboru současného tance 420PEOPLE má jedinečnou atmosféru a vy ji můžete nasát na tanečních workshopech, lekcích jógy, současného tance, CAPOEIRY či na ranním Restartu těla i mysli.

Úterní ráno je ideální pro Restart těla i mysli s lektorkou Zuzanou Rybářovou. Dopřejete si příjemnou automasáž, uvolníte všechna bolavá místa, rozhýbete tajemně znějící fascie a pomocí vývojové kineziologie se vrátíte ke správným a zdravým pohybům. Odpočinete si, pořádně se protáhnete, ale taky zahřejete. A relaxací uděláte dobře i hlavě.

Úterní večer ve studiu Maiselovka patří józe – lekce s Janou Návratovou jsou zaměřeny na jógovou praxi, ashtanga jógu a hatha jógu. Tato hodina jógové praxe se závěrečnou meditací je určena všem bez ohledu na věk či předchozí zkušenost.

Středeční dopoledne jsou ve studiu Maiselovka ve znamení open class, veřejných tréninků pro mírně pokročilé a profesionální tanečníky, ale i netanečníky, které vedou různí členové souboru 420PEOPLE.

Ve středu večer na vás čeká příval pozitivní energie na lekci KADAMY. Zcela unikátní pohybové cvičení propojující tanec a jednoduché prvky z bojového umění v rytmu skvělé hudby vytvořila členka souboru současného tance 420PEOPLE, známá italská tanečnice Francesca Amy Amante.

Ve čtvrtek večer si pak můžete užít nevšední spojení boje, akrobacie, tance, hry, hudby a zpěvu. Přesně touto fúzí vzniká CAPOEIRA, unikátní afro-brazilské bojové umění s kořeny v daleké Angole a Brazílii. A vy se ji můžete naučit na lekcích s Michalem Tomanem, který je nejen zkušeným tanečníkem, ale i mistrem Evropy 2021 v capoeiře.

Termín: 1. 9. 2022–30. 6. 2023

Místo: Studio Maiselovka, Maiselova 4, 110 00 – Praha 1

Zuzana Rybářová

pro Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..