11. ročník StarDance je právě tu!

Představujeme taneční páry tohoto roku!

15.září proběhla tisková konference k ročníku StarDance. Ani v době coronavirové se tento projekt naštěstí nezastavil a opět přinese radost každou podzimní sobotu do našich domácností.

V sobotu 16. října se představí  originální taneční výkony, nekompromisní verdikty poroty i neotřelé moderátorské vstupy. Je to úplně poprvé, co se o titul královny či krále tanečního parketu uchází duchovní, tenistka nebo krasobruslař!!!

Životní jubileum oslaví Jiří Suchý a StarDance nemůže toto opomenout!  Také si můžete připomenout milovaný charleston a Centrum Paraple bude opět s námi!

Celkově vzato- zorganizovat projekt, který je založený na tanci a zpěvu, bylo v době pandemie, kdy zpěv a tanec byl doslova zakázaný, celkem nadlidský úkol. Ale podařilo se.  Bezpečnostní opatření jsou podmínkou, nikoho nevyjímaje, ale život jde dál i v pandemii, a tak je to správné.

Generální ředitel České televize Petr Dvořák říká:  „Všechna bezpečnostní opatření jsme bedlivě sledovali, učili jsme se  snažili jsme se najít cestu pro naše letošní vysílání. Takovou cestu, aby pořad zůstal pro diváky atraktivní  a stanul opět na špici tuzemské zábavní tvorby.„

Marek Zelinka, hlavní choreograf (vystřídal Jana Onderu), se postará o   neotřelé taneční prvky.  On sám se bál, zda ho  Česká televize nebude chtít zbavit jeho jedinečného vzezření, tj.  typický knír a vlasy, ale k tomu nedošlo. Dnes už lidé vyžadují a souhlasí s určitými prvky, které nejsou konvenční, takže Markovi se ulevilo.  

Marek říká: StarDance mi dává prostor tvořit, s pestrou a zábavnou partou lidí.  Učím se rychlé koordinaci a komunikaci. Ale – bere mi vlasy! Zjišťuji, kolik je za přípravou jednoho ročníku tvrdé práce!  Ale ten občasný stres je pro dobro věci a těch pár vlasů (děda Vševěda? ptá se Taneční magazín) určitě obětuji.“

Obrovským lákadlem jsou „princ“ Pavel Trávníček, tenistka Andrea Sestini Hlaváčková,  mistr Evropy v krasobruslení Tomáš Verner a farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká. Nemůžete si toto, milí čtenáři, nechat ujít!!!! To je, pane, souboj!

O porotě a moderátorech jsme čtenáře Tanečního magazínu již informovali v rozhovoru s Markem Dědíkem a ten je bezpochyby stálicí StarDance a také velice milým a usměvavým člověkem.

Marek Eben říká:  „StarDance je pro mě největší stres roku, ale taky největší dobrodružství. Je to takový koktejl hrůzy a vzrušení, diváci se  jen s něčím hned tak nespokojí a já  mám noční můry, jestli mě ještě vůbec něco nového  napadne , jestli to lidi bude bavit…. Ale vždycky se těším! Když mě lidé zastavují na ulici a  ptají se, co bude,  mám radost.“

A oblíbená Tereza Kostková dodává: „Žasnu, je to už patnáct let, co jsem znělku StarDance slyšela poprvé, to je pěkný kus života! Jedinečnost každé řady Vás opravdu může vždycky nějak zaskočit….“

Nyní představujeme účastníky nové řady StraDance a postupně přineseme rozhovory  či videa, pište nám svá přání, co byste chtěli vědět a slyšet a my je  zkusíme zrealizovat!

Těší se na Vás  všechny páry:


Simona Babčáková a Martin Prágr


Adriana Mašková a Jan Cina


Tereza Černochová a Dominik Vodička


Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík


Tereza Prucková a Zdeněk Godla


Lenka Nora Návorková a Mirai Navrátil


Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál


Marika Šoposká a Robin Ondráček


Veronika Lálová a Pavel Trávníček


Kristýna Coufalová a Tomáš Verner

Richard Genzer navždy nakažlivý smíchem a  nikdy jinak

všichni účastníci se ukázněně fotí. Richard Genzer: „Já budu na fotce v příloze“ (nevešel se do záběru…)

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/12701251153-stardance-xi-kdyz-hvezdy-tanci/22125400330-tiskova-konference-ke-stardance-xi

video: Česká televize

Text a foto: Eva Smolíková

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..