SE.S.TA na FUK

FUK = „Festival umění a kreativity“

První ročník „Festivalu umění a kreativity“ nabízí rodičům, dětem, učitelům a široké i odborné veřejnosti celou řadu workshopů, debat, rodinných dílen, prezentací a dalších formátů. SE.S.TA v rámci festivalu uvádí online workshop pro učitele a diskusi k projektu „Škola tančí“.

Moving words by Etta Ermini (online)

workshop pro učitele

27. 1. 2021 v 16.00 – 18.00

Učíte jazyky a hledáte další kreativní způsoby, jak zpestřit svoji výuku? Jak přitom rozhýbat studenty, aby si danou látku nejen lépe zapamatovali, ale také více užili? Etta Ermini je skvělá britská choreografka a pedagožka, která svým kurzem „Moving Words“ učí studenty francouzštinu v lekcích naživo i ve formátu on-line.

Kurz je koncipován jako master class pro pedagogy, kteří si budou moci vyzkoušet tento způsob výuky na vlastní kůži, ale také získat cenné nástroje, jimiž mohou obohatit svoji vlastní pedagogickou práci.

Kurz proběhne online, v anglickém jazyce.

Vstupné: 250 Kč

Diskuse: Škola tančí online“

5. 2. 2021 v 15.00 – 16.30

Může pohyb pomoci při učení vyjmenovaných slov nebo násobilky? Může učitel sám zařadit do své výuky více pohybu a rozvíjet přitom nejen školní látku, ale také kreativitu dětí?

Lektoři představí projekt „Škola tančí“ a společně, s pedagogy zúčastněných škol, ukážou praktické příklady, jak spolupráce ve školách probíhá. Jak může učitel vtáhnout děti do tématu hrou a pohybem.

Společně budou diskutovat o tom, co projekt přináší nejen dětem, ale i učiteli, škole a jak se mohou proměnit sociální vazby v kolektivu.

Vstup: zdarma

SE.S.TA

pro TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..