Chcete vystoupit na PRAŽSKÉM QUADRIENNALE?

Neváhejte! Hlaste se!!! DRIFT performance – PQ’2019 – open call!

Maďarský mezioborový umělec David Somló vyzývá k účasti na performance DRIFT ve veřejném prostoru, která bude mít premiéru v rámci Pražského Quadriennale v sekci „Formation“.

Performance se bude skládat z 45 až 60minutových, minimalistických choreografií chůze. Během performance každý z 15 účastníků ponese přenosný reproduktor vytvářející pro diváky imerzivní soudscape.

Praktické informace:

Účastník musí být dostupný 11. června 2019 (generální zkouška), 12. a 13. června 2019 (performance) v časovém rozmezí 7.30 až 11.30.
Každý účastník bude honorován částkou 50€, která bude vyplacena po skončení projektu.
– 12. května 2019 se uskuteční jediná společná zkouška v odpoledních hodinách podle časových možností účastníků.
Pokud máte zájem, vyplňte následující formulář: https://forms.gle/iBENNHcw33aZJZfb9 

Více informací: www.davidsomlo.com

O umělci:

David Somló je maďarský mezioborový umělec pracující s prostorem, zvukem a interaktivitou. V jeho umělecké praxi se inspiruje lidskými interakcemi, které jsou nepatrné, ale o to důležitější, stejně jako zkoumáním diváckého vnímání za využití specifického časoprostoru performance s cílem komponovat situace.

Vystupoval na řadě mezinárodních festivalů v Evropě a Jižní Americe, mimo jiné na: Festival d’Avignon (FR), FIME Sao Paolo (BR), Sonorities (NIR), CROSS Awards (IT), We Are Now (UK), NOW16 (UK), Audiograft (UK), Montag Modus (GER), Let Me In (GER), UH Festival (HU), Placcc Festival (HU).

TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..