Workshop s Divadlem CONTINUO

Do jihočeského ŠVESTKOVÉHO DVORA se hlaste do půlnoci 24. března a v angličtině!!!

Divadlo Continuo pořádá na Švestkovém Dvoře v Malovicích intenzivní osmidenní workshop. Od 6. do 14. 4. 2019. Pro herce, performery, tanečníky, výtvarníky a muzikanty. Profesionální zkušenosti nejsou podmínkou.

Workshop je otevřený všem odvětvím performativního umění, scénografům, výtvarníkům, muzikantům. Předchozí zkušenosti na profesionálním poli nejsou vyžadovány. Prvotní je zájem, energie a vytrvalost, ochota pracovat a sdílet své umělecké vize ve skupině, touha objevovat nové možnosti tvorby, nabízet, zkoušet, poznávat. 

Intenzivní workshop (7 hodin denně) povedou členové Divadla Continuo.

Divadlo Continuo je mezinárodní nezávislá divadelní skupina vedená uměleckým vedoucím Pavlem Štouračem. Od roku 1995 sídlí Divadlo Continuo v jižních Čechách na usedlosti Švestkový Dvůr. Pro práci Divadla Continuo je charakteristické hledání autentického, osobního výrazu spojováním výtvarného znaku a fyzického herectví, rytmu a muzikality. Během své více než pětadvacetileté historie vytvořil soubor přes 5 desítek inscenací a realizoval 22 mezinárodních site specific projektů, kterých se zúčastnilo přes 400 umělců z celého světa. Od roku 2008 se intenzivně věnuje i pedagogické činnosti v ČR a na evropských divadelních školách.


Více informací na:
 www.continuo.cz

Uzávěrka přihlášek: 24. 3. 2019 do půlnoci

Přihláška (prosím, vyplňte v angličtině): www.continuo.cz/application-workshop-2019/ 

TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..