Tanečník VÁCLAV KUNEŠ a další lektoři zvou na jedinečnou akci „Místa činu“ – hlaste se!

Tanečník Václav Kuneš, operní hvězda Jiří Sulženko a další veličiny uměleckého světa budou lektory na akci „Místa činu“, které budou věnovány čtyři dny v druhé dekádě října. Hlaste se do 22. srpna!

Výzva k přihlášení se do festivalové školy konané v rámci festivalu 4 + 4 dny v pohybu v termínu od 10. do 13. října 2018.


Festivalová škola je určena studentům, umělcům a zástupcům organizací působící v oblasti kultury. Cílem festivalové školy je nabídnout účastníkům sérii přednášek a workshopů renomovaných odborníků z různých oblastí umělecké produkce (fundraising, právo, sebeprezentace, marketing, osobní rozvoj, koučink, zpětná vazba projektů účastníků, a další obory). Festivalová škola nabízí unikátní příležitost pracovat ve skupině 25 vybraných účastníků formou workshopů, přednášek, diskusí a společného sdílení.


Součástí školy je společná návštěva večerních festivalových programů a možnost nahlédnout do zákulisí organizace mezinárodního festivalu na netradičním místě (mimo jiné setkání s umělci českých premiér a s organizátory festivalu).


Lektoři, na které se můžete těšit v letošním roce jsou: Veronika Bednařová, Pavlína Fechterová, Sodja Lotker, Magdalena Špačková (České centrum fundraisingu), David Kašpar, Martin Hudeček, Václav Kuneš, Jan Školník, Jiří Sulženko a Denisa Václavová.

 

Podmínkou je 100% účast na všech akcích školy a součástí nabídky je rovněž možnost návštěvy festivalu (české premiéry, zahraniční premiéry, procházky a další aktivity).

Poplatek za účast ve festivalové škole včetně vstupenek na představení je 1500 Kč s tím, že organizátor požaduje zálohu ve výši 1 000 Kč nejpozději do 15. září 2018.

 
Výběr účastníků provede organizátor a výsledky oznámí všem zájemcům do
31. srpna 2018.

 

Termín uzávěrky přihlášek je 22. srpna 2018.

 

Více informací o festivalové škole: www.ctyridny.cz


Kontakt: Nikola Böhmová – produkce,  
n.bohmova@icloud.com

(v případě urgentních dotazů volejte tel.: 777 305 957 – Markéta Černá)

Přihlásit se můžete prostřednictvím webového formuláře ZDE

Foto: archiv

TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..