Letní semestr v taneční škole Balladine / Brno

Balladine se těší na letní semestr plný tance a zábavy! Tančit může každý!

Taneční škola Balladine, která sídlí na Moravském náměstí 13 v Brně, zahajuje 19. února letní semestr. Kurzy jsou určeny všem, kteří rádi tančí, dětem i dospělým všech věkových kategorií.

V Balladine si zatančí jak milovníci klasického baletu, tak i nadšenci současného tance. Výuka baletu a contemporary probíhá na úrovních začátečníků, mírně pokročilých a pokročilých. Dětské kurzy baletu jsou rozděleny podle věku od 2,5let do 13let a nově jsou v nabídce pravidelné nedělní workshopy moderního tance pro děti, které se budou konat 5x za semestr. V nabídce pro dospělé najdete ještě doplňkový kurz, který je kombinací baletu a fitness, a také kurz flexi, kde si protáhnete celé tělo.

“Znovu otevíráme některé nové kurzy ze zimního semestru, kterými jsou například kurz současného tance s využitím technik Marthy Graham a José Limóna nebo kurz Tanec s partnerem. V kurzu tance s partnerem se naučíte základy baletu, správné držení těla, vnímání hudby, různé variace a choreografie. Pro muže je to spíše posilování, učí se tu zvedačky. Jde také o upevňování vztahu mezi (tanečními) partnery, oporu a důvěru. Přijít mohou páry, ale i jednotlivci. Nedávno se dokonce stalo, že jsme měli na hodině více mužů než žen,“ dodala s úsměvem  ředitelka Balladine Petra Chaloupková.

V průběhu letního semestru proběhne i několik tanečních workshopů a závěrečné vystoupení studentů Balladine, které se koná vždy na konci semestru.

Veškeré aktuální informace naleznete na webových stránkách studia www.balladine.cz.

FB událost: https://www.facebook.com/events/1705980992796387/

balladine@balladine.cz

Foto: Balladine

Zuzana Mrštinová

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..