Jennifer Grey zachráněna taneční soutěží

Operace byla úspěšná, ale zakázala jsem si tančit v soutěži „Dancing with the Stars“! – říká Jennifer.

Jennifer Grey byla zděšená z  rakoviny: Jak ‘Dancing With the Stars’ zachránilo život hvězdy filmového plátna

Jennifer Grey porazila  rakovinu — a  tančí v soutěží  ‘Dancing With the Stars’ jako projev díků

Schopnost tančit a vrtět zadečkem nebyla nikdy otázka pro herečku Jennifer Grey, která se připojí  v této sezoně k vybraným , kteří tančí v soutěži ‘Dancing With the Stars.’ Ukázala své schopnosti pohybovat se tanečním sálem v kultovním filmu 80.let  ‘Dirty Dancing’.

Elegantní a kočičí  pohyby  má v krvi, díky svému tátovi  Joelu Grey, který byl tanečníkem a choreografem.  Skutečná otázka je však její tělo — které  vypadá fantasticky na 50 let, ale  má fyzickou sílu na tento úkol?

 

Podle  MSN.com, Jennifer si sjednala schůzku s renomovaným chirurgem pro  páteře, který pracoval na klinice  DWTS’ Kariny Smirnoff, aby zjistila pravdu.  Ukázalo se, že je to schůzka, která jí zachránila život. Kromě stanovení diagnózy potenciálně nebezpečné komprese míchy v důsledku dopravní nehody,  si  chirurg  všiml „knedlíku“ v krku  a trval na tom, aby měl možnost  jej odstranit.  Greyová, která věřila, že nádor je rakovinný, souhlasila. Z patologické zprávy vyplynulo, že nádor představoval  opravdu onkologické onemocnění.

“Byla jsem tak vyděšená z operace, nechtěla jsem ani zvážit možnost, že by mohla být úspěšná. A byla úspěšná!  A byla dokonce tak úspěšná, že jsem pokračovala v dodržování  všeho, co jsem si napsala na můj seznam, že dělat nesmím nebo čeho se bojím. To také zahrnovalo tančit v této show. ” řekla herečka pro interview.

Způsobí tato nová chuť do života, že Jennifer Grey—o které se už šušká, že je hlavním  uchazečem  o titul  DWTS — bude ještě silnější soutěžící? Pokud její optimistický postoj –  Já dokážu cokoliv – je tím hlavním ukazatelem, pak je to opravdu tak.  Jennifer Grey bude rozhodně ta, na kterou se budeme dívat tuto sezónu v soutěži  ‘Dancing With the Stars,’ která má  premiéru  20. září 2010.

 

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..