Minikoncert na Knížecí cestě 2024 aneb „delete mozku“

Mají něco společného Březinová, France nebo Batěk s knížaty?

24.května 2024 proběhne od 20.00 hodin tzv. unikátní Minikoncert v Apartmánech Knížecí cesta, které se nacházejí na jihu Čech u břehů jezera Lipna.

Nápad na uspořádání tohoto Minikoncertu vznikl v loňském roce, kdy se zde byl zpěvák a producent koncertu Martin France podívat v tomto romantickém koutě jihočeského kraje a v resortu, jehož historie sahá až do roku 1756. Slovo dalo slovo a po obhlídkách s resort managerkou Martinou Ostrýžovou se určilo datum improvizovaného koncertu a také místo, kde bude zároveň i improvizované podium se zvukem. A tak jsou jak účinkující, tak místní ubytovaní a svévolně příchozí zvědaví, kolik lidí na koncert ve finále vlastně dorazí.

Jak tvrdí producent koncertu Martin France, tak jejich cílem je vždy lidi stmelovat, aby se zde potkali staří známí, ale poznali se i noví známí, dali si spolu víno nebo panáka, na dvě hodiny udělali „delete“ mozku a zazpívali si nebo si zatancovali.

A tento projekt, který je pro všechny diváky zcela zdarma,  dorazí podpořit například rocková zpěvačka Marcela Březinová, která si zahrála v muzikálu Pudr a benzín. Na akci dorazí i herec, zpěvák, básník a producent v jedné osobě Petr H. Batěk. Po delší době se na projektu agentury Martin Production objeví i další rocková dračice, která se též objevila například v legendárním muzikálu Vlasy a tou je Ina Urbanová, kterou si v jejích pěveckých začátcích můžete pamatovat i v dnes už legendárním TV pořadu „Sejdeme se na Výsluní“ nebo z pěveckého popového tria Saturnin s jejich nesmrtelným hitem „Na kytaru kluci v parku hrají“. A jako čtvrtý z účinkujících uváděných na plakátu zazpívá i Martin France.

Překvapením večera  bude kytarový písničkář převážně vlastních písní Jan Vytásek, jemuž jeho první CD Lost And Found – Ztracený a znovunalezený křtili například leader hudební skupiny Olympic Petr Janda, osobní asistent Fredieho Mercuryho skupiny Queen Peter Freestone nebo herečka Jitka Asterová.

 Martin Production, Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..