Dokument o Gabriele Soukalové sklízí úspěchy, je neustále vyprodaný

Svou tour nakonec zakončí v Praze

Dokument o Gabriele Soukalové po vyprodaných zastávkách po České republice svou tour nakonec zakončí v Praze

Celovečerní dokument Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí, se i po několika týdnech nachází v českých kinech na předních příčkách sledovanosti. Vedle toho aktuálně vrcholí turné Noc s legendou s Gabrielou Soukalovou. Fanoušci na dojemný příběh hlavní hrdinky pějí ódy, a přestože nově přibyly další projekce třeba v Hradci Králové nebo v Praze, volná místa mizí rychlostí blesku.

O projekci, besedu s moderátorem a osobní setkání je opravdu velký zájem. „Nám se film moc líbil, byl velmi inspirativní a motivační. Gábině bych chtěla vzkázat, že ji strašně moc děkujeme, že něco takového natočila. Je pro nás velkou inspirací. Hlavně ať je i nadále šťastná a dělá, co ji baví,” prozradila obdivovatelka v rámci zastávky v Novém Městě na Moravě.

Nadšení neskrývali ani fanoušci v Kladně. „Film byl opravdu velmi inspirativní, myslím si, že každý by se na něj měl jít povinně podívat. Gábina je pro mě osobně celoživotním vzorem, nejen v tom, že na všechny tréninky chodí namalovaná, ale že když si člověk opravdu a upřímně jde za svými sny, tak jich může dosáhnout,” přiznala mladá fanynka.

Lidé si kromě celovečerního počinu od režiséra Petra Větrovského pochvalovali i její celoživotní úspěchy. „Dokument vystihuje kariéru i život Gábiny a Gábině za to moc děkujeme, vlastně za celou tu bohatou a krásnou kariéru,” dodal muž z Českých Budějovic.

Protože je o projekci a osobní setkání s Gabrielou velký zájem, přidávají organizátoři ještě další města. Turné bude pokračovat například 3. dubna ve Stříbře, 4. dubna v Hradci Králové, 5. dubna v Brně nebo 6. dubna v Olomouci. Svou šňůru nakonec zakončí v Praze, a to 18. dubna. Zájemci se mohou těšit na projekci filmu, besedu s moderátorem a závěrečnou autogramiádu.

Klára Duháčková

pro Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..