Přichází jeden z nejvíce očekávaných sportovních filmů tohoto roku

„Pravda se pořád vyplatí“ odhaluje tvář odvážné biatlonistky Gabriely Soukalové

Nadcházející film o biatlonistce Gabriele Soukalové slibuje být jedním z nejvíce očekávaných sportovních filmů tohoto roku. Tento inspirativní příběh vypráví o životě a kariéře jedné z nejúspěšnějších biatlonistek v historii Gabriele Soukalové. Nejenže oslavuje úspěchy na světové scéně, ale také představuje inspirativní příklad odhodlání, překážek, disciplíny a vytrvalosti.

Film se představuje v nové ukázce

p>

V připravovaném filmu o životě Gabriely Soukalové, který nám přinese režisér Petr Větrovský, se diváci mohou těšit na emotivní vzpomínky a komentáře nejen od legendární biatlonistky samotné, ale také od jejích kolegů z prostředí biatlonu, včetně Ondřeje Moravce, Michala Krčmáře nebo Ondřeje Rybáře. Ti nám přiblíží její nekonečnou sílu a odhodlání, ale také chvíle, kdy Gabriela čelila pádům a překážkám jak v osobním životě, tak v její kariéře na cestě k vrcholu.

Režisér Petr Větrovský odhalí temné stránky jejího osobního života, zejména vztah s Petrem Koukalem, který představoval zdroj bolesti „Vlastně nepochopitelný pro mě bylo, když byla na úplným vrcholu, tak spadla na úplný dno.’‘ vypráví Ondřej Moravec. Film zdůrazňuje chvíle, kdy se Gabriela potýkala s emocionálními ranami a bojovala s temnotou, která ji vedla na samotné dno „Její pád přišel, když šla do vztahu s Petrem Koukalem,“ říká Krčmář, který se účastnil natáčení. „Myslím, že to je i krásně vidět, že prostě po nějaké chvíli, kdy žila s Petrem, šla i výkonnostně dolů.“

Trenér mužského týmu ČR Ondřej Rybář se k danému tématu vyjádřil slovy: „Nechci být žádný soudce v tomhle tom, ale myslím si, že její pád v kariéře byl její vztah, kdy prostě trefila na člověka, který díky ní se chtěl zviditelnit.

Tento film o Gabriele Soukalové slibuje nejen dramatický příběh o jejích sportovních úspěších, ale také pohled do života jedné z nejvýznamnějších osobností v historii biatlonu. „Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí“ není jen filmem pro fanoušky biatlonu. Je to příběh o odvaze, touze a vůli k vítězství, který osloví srdce každého diváka v kinech už od 7. března 2024.

 

Klára Duháčková

pro Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..