THE LOSERS a BATOLIŠTĚ se vrací do BRAVA

Nová sezona zahájena!

Nová divadelní sezona je oficiálně ZAHÁJENA!

Společně s vámi jsme ji odstartovali v neděli 24. 9. na velkolepé akci před divadlem. Děkujeme vám všem za účast a našim spřáteleným souborům za pomoc s programem. Doufáme, že ve stejně skvělém duchu se ponese i celá naše 4. sezona. Tak se pojďme rovnou podívat, na co se během ní můžete těšit.

NOVINKA LOOP
POPRVÉ V DIVADLE BRAVO!

S taneční novinkou LOOP vyprodali naši Losers Cirque Company 3x stan na festivalu Letní Letná. Nyní se s představením přesouvají na branická prkna a vy se na ně můžete přijít podívat hned ve čtyřech termínech, a to 24. a 25. října a poté 8. a 20. listopadu.

ZAHÁJENÍ PŘEDPRODEJE
BATOLIŠTĚ BRAVO!

Rodičové, pozor! Od 1. října spouštíme předprodej vstupenek na minifestival pro nejmenší diváky BATOLIŠTĚ BRAVO! Program pro děti od 6 měsíců nám i tentokrát pomohly vytvořit soubory Studio Damúza, Fysioart a Filharmoniště.

Užijte si se svými ratolestmi netradiční zábavu a dejte jim šanci okusit kouzlo divadla. Program se odehraje přímo na jevišti a bude interaktivní.

Svačinky a tiché hračky si můžete vzít s sebou. Rodičové se navíc mohou těšit také na skvělou kávu z naší zbrusu nové kavárny B! café.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..