„Zpívání z balkónu“ českolipské radnice 2022

2. ročník benefičního koncertu

Martinová, Březinová i France s Harichem zazpívají společně z balkónu českolipské radnice

Letos se podruhé v rámci podpory kultury, cestovního ruchu a znovu potkávání se mezi spoluobčany uskuteční benefiční koncert Zpívání z balkónu českolipské radnice v České Lípě ve středu 24. srpna 2022 a to opravdu přímo z balkónu radnice na náměstí T. G. Masaryka. Akce bude pro všechny příchozí diváky zdarma. Město Česká Lípa drží prvenství v uspořádání tohoto koncertu mimo hlavní město Praha, kde tyto benefice pořádal v rámci covidového období ze svého balkónu zpěvák a producent  Martin France.  Ostatní města se začínají v letošním roce postupně ozývat.

Před koncertem, nad kterým letos opět převzala záštitu starostka města Česká Lípa Jitka Volfová a nově ministr pro místní rozvoj ČR Ivan Bartoš, se od 17.00 uskuteční koncert českolipských a libereckých kapel.  Rozehrajeme náměstí a hned od 18.00 hodin začíná už zmíněná charita., kde by se měl zároveň předat finanční šek pro postiženou dívku Amálku z Českolipska a to nejen z dobrovolného příspěvku od diváků.

A koho, že diváci po slavnostním zahájení místní starostky uvidí diváci na koncertě? S diváky by se měla přijet pozdravit například českolipská rodačka Zuza Nová, která vloni překvapila přítomné diváky svým ohromným hlasem, ze Slovenska dorazí zpěvák, který se na Českolipsko rád vrací a je to mladý a velmi nadaný talent Martin Harich, rocková zpěvačka, muzikálová zpěvačka, profesorka na Mezinárodní konzervatoři v Praze a taky pořád stále částečně rebelka Marcela Březinová, která se také k okolí České Lípy pravidelně a s láskou vrací. Hlavní hvězdou tohoto klání bude countryová zpěvačka, skladatelka a kytaristka Věra Martinová, která se už na všechny fanoušky moc těší,  i když na balkóně bude zpívat premiérově. No a do mozaiky 5 zpěváků  chybí poslední díl, který doplní už zmíněný zpěvák a herec Martin France, který má Českou Lípu opravdu hluboko v kořenech, neboť zde studoval na Střední ekonomické škole a má zde i své rodiče. Moderace se opět podruhé se svým osobitým přístupem ujme moderátor Zdeněk Barnet.

Dle slov producenta jde hlavně o to, aby se  lidé, které tento koncert bude zajímat, přišli  pobavit a jak diváci, tak účinkující,  dokázali vytvořit alespoň na chvíli v této nelehké době vzájemně úsměv na tvářích.

Martin Production, Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..