Tomáš Vaněk a Michaela Gemrotová představí své lásky

Nový prostor v HDK se rozezní charismatickými hlasy

Tomáš Vaněk, zpěvák, herec, hvězda muzikálů Fantom opery, Čarodějka, Ples upírů a mnoha dalších, rozezní svým charismatickým hlasem v sobotu 14. 5. 2022 v 15.30 novou Malou scénu Hudebního divadla Karlín.

Na koncertě „MÉ LÁSKY“ vystoupí jako host Michaela Gemrotová, zpěvačka působící v muzikálech i operách, kterou s Tomášem pojí dlouholeté společně účinkování v legendárním muzikálu Fantom opery. Z tohoto nejslavnějšího muzikálu zazní kromě jiných také ústřední píseň.

„Jsem nesmírně potěšen, že mám možnost jako hosta přivítat svoji kolegyni Míšu Gemrotovou, skvělou zpěvačku a také svoji lásku z muzikálu Fantom opery, který momentálně uvádíme v posledních reprízách.“ láká nadšeně Tomáš.

Za doprovodu živé šestičlenné kapely pod vedením Kristiny Brachtlové zazní v podání Tomáše a Míši v srdcervoucí hity ze světových a českých muzikálů na téma lásky ve všech jejích podobách. Repertoár koncertu v měsíci lásky nabídne výběr ze slavných děl, kromě Fantoma opery například Rebelové, Moulin Rouge, Miss Saigon, Kráska a zvíře nebo z aktuální novinky A. L. Webbera muzikálu Cinderella i mnoha dalších. Písně pro všechny milující i milované! Testosteron, feromony i nádech erotična budou sálat ze scény a plout vzduchem do sálu!

Koncert „MÉ LÁSKY“ je také jedinečnou příležitostí navštívit nový prostor Malé scény Hudebního divadla Karlín, jejíž otevření proběhne až na podzim letošního roku. Nenechejte si ujít možnost spatřit tuto novou pražskou komorní scénu.

„Tento koncert je pro mne návratem do Hudebního divadla Karlín, kde jsem před lety účinkoval v muzikálu Bonnie & Clyde. Tenkrát na velkém jevišti, nyní mám příležitost ukázat divákům novou Malou scénu, která nabízí nečekanou blízkost diváků. Díky tomu věřím, že se nám společně podaří naladit se na intimní atmosféru s elektrizující zábavou.“ slibuje Tomáš Vaněk.

Hudební divadlo Karlín, 14. 5. 2022 v 15.30

Vstupenky: www.hdk.cz

 

MgA. Petra Srbová

pro Taneční magazín

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..