Druhý večer StarDance 2021

Princ Pavel Trávníček jde z kola ven

Princ  Pavel Trávníček dotančil! Je vidět, že ani slavný tanec z Popelky diváky nepřesvědčil

Porota byla tentokrát o mnoho přísnější, jakoby se domluvili, či špatně vyspali. I ti nejtalentovanější si vyslechli dost drsnou kritiku

 Druhý díl uctil legendárního skladatele Jiřího Suchého, který oslavil devadesáté narozeniny. (Sám Jiří Suchý se v jednom ze svých pořadů vyjádřil takto: „Nejhorší je, že já se vůbec nechystám přestat skládat a hrát!“)

Večer  odstartoval quick stepem krasobruslař  Tomáš Verner s Kristýnou Coufalovou. Raritou byl Tomášův pokus, na  ruce  měl měřič tepové frekvence, který naměřil v průběhu quick stepu 194 tepů za minutu. ( Během studií na vysoké škole zpracoval totiž bakalářskou práci na téma tepová frekvence krasobruslařů). Tomáš svůj výkon komentoval slovy: „194 je už pohodička, když jsem tancoval quick step poprvý, měl jsem tep 300“.  (29 bodů)

Následoval Zdeněk Godla, který se nejevil jako zdatný tanečník v prvním kole, ale tentokrát překvapil.  S Terezou Pruckovou nacvičil slowfox a porota úplně obrátila. Jan Tománek dokonce vyjádřil podezření, že Zdeněk se v prvním díle pletl schválně, aby předvedl takovou taneční bombu! (21 bodů) 

Martina Viktorie Kopecká (s Markem Dědíkem), farářka církve Husitské, jejíž tanec byl v prvním díle označen jako chladný, překvapila velmi svižným jivem. Richard Genzer si neodpustil vtipnou poznámku: „Já myslím, že šéf z Vás může bejt nadšenej. Bylo to boží!“  (28 bodů)

Zpěvačka Tereza Černochová s Dominikem Vodičkou získali 30 bodů, což byl velice slušný výkon večera. I když Tatiana řekla, že ke konci Tereza na Dominikovi až příliš visela.

Herec Jan Cina s Adrianou Maškovou ale tentokrát porotu neohromil. Získal pouhých 26 bodů.

Simona Babčáková, která vyděsila pořadatele tím, že je nachlazená, (ale všechno překonala), se pustila do jivu  s obrovskou energií. Přesto porota ohodnotila její výkon jako pomalejší…Inu, tentokrát se porota s nikým nemalovala. A tak Simona a Martin Prágr získali jen 22 bodů.

Zpěvák Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková si také vyslechli pěkně drsná slova. Jejich výkon byl označen jako ustrašený. Sám Mirai nakonec i jistý strach připustil. Dostali ale 26 bodů, takže zlé to nebylo.

Tenistka Andrea Sestini  Hlaváčková s Michalem Necpálem zatančili hezký slowfox, ale porotě se nelíbil  tanec v páru. Při samostatné části byla Andrea prý lepší. 25 bodů ale není špatných.

Pavel Trávníček s Veronikou Lálovou zatančili jive, je pravdou, že tanečně Pavel přiliš zdatný nebyl, ale diváci ho mohli podpořit díky oblíbené Popelce. Takže do jisté míry je jeho odchod  překvapením.  Richard Genzer si neodpustil jedovatou poznámku:  „Mně to připomínalo pohádku o Červené Karkulce, akorát tady Karkulka honila vlka!“ Inu věk je věk a Pavel zkrátka svižné Veronice nestačil. Pouhých 17 bodů.

Posledním párem večera byla Marika Šoposká a Robin Ondráček, i tentokrát byla porota nemilosrdná. Richard Genzer už nebyl ani vtipný: „Skákala jste na něm jako pinpongáč“ (na Robinovi). Ačkoliv první tanec se Marice velmi povedl. Ale 26 bodů je slušné.

 

Pavel Trávníček a Veronika Lálová opouští StarDance

Pavel: „Když nejde o život, tak jde o h…“ jak říkal Werich. Já z toho nijak smutný nejsem, je mi to jedno.

Veronika: „Tak nikdo asi nechce přirozeně vypadnout, ale když už se to stalo, tak se přece z toho nezblázníme!“

Veronika také přiznala, že měla jakousi předtuchu, proto si napsala dlouhý seznam toho, co všechno bude dělat, až vypadnou. Tím překoná veškerý smutek.

Foto, text: Eva Smolíková

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..