Již od této středy nově!

Průvodce tancem rozjíždí nové webináře, které propojí tanec s audiovizí. V premiérovém díle se představí i F. Čech.

Ve středu 28. 10. 2020 začne čtyřdílná série webinářů, ve kterých se diváci dozví nejen, jak správně natáčet a postprodukovat taneční představení, ale také jak nejlépe rozšířit své audiovizuální dílo mezi diváky.

Každých čtrnáct dnů se od 18.00 do 19.30 může ZDARMA připojit kdokoli se zájmem o toto téma. Webináře proběhnou přes platformu Zoom a budou také archivovány na youtube kanálu.

Ta, s jejímž jménem se často setkáváte i u článků TANEČNÍHO MAGAZÍNU – Nikola Lörinczová

Moderátorka bude ve dvoutýdenních intervalech řešit následující čtyři témata: Tanec v audiovizi, Tanec před kamerou, Tanec v postprodukci a Tanec s audiovizí. Každé téma s ní budou diskutovat čtyři hosté z dané oblasti. Jako hosté prvního webináře se představí PR manažerka Nikola Lörinczová, tanečník, choreograf a režisér Fanda Čech, tanečník a choreograf Kuba Dvořák a kameraman Chaply Rzblz. Posluchači jim budou moci v průběhu webinářů také klást vlastní konkrétní dotazy související s danou problematikou.

Tanečník a choreograf Kuba Dvořák

Vedoucí projektu Průvodce tancem, tanečnice a studentka FAMU Zuzana Švancarová, dodává: “Projekt Průvodce tancem jsme založili, abychom vytvořili funkční prostor pro audiovizuální obsah, který bude medializovat taneční umění v České republice také pro neodborné či úplně netaneční publikum. Pomocí webinářů reagujeme na současnou situaci. Chceme přitáhnout pozornost audiovizuálních tvůrců k tanečnímu umění a pomoci tak jejich propojení s tanečníkytak jejich propojení s tanečníky a choreografy.“

V dalších týdnech se na webinářích objeví hosté z oblasti nejen filmové a televizní tvorby, ale i choreografové různých žánrů jako například režisér a vizuální umělec Bartłomiej Klimsza, kameraman Anton Evdoshenko nebo tanečník a choreograf Filip Jankovič.

Sdílet

Kontakt: Zuzana Švancarová, 732 619 284,

produkce@tanecniaktuality.cz

IDU

pro TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..