Politická i taneční hádanka

Poznáte, kdo je desetiletý kluk na archivním videu? Možná, že tato titulní fotka napoví? A co víte o jeho – na videozáznamu ještě budoucí – manželce?

Díky naší čtenářce a spolupracovnici Libuši Uhrové se k nám dostalo unikátní video. Je natočeno před dvaatřiceti lety v Amiens. Když tehdy půvabná učitelka Brigitte Trogneuxová vystupovala se sympatickým desetiletým klučinou, netušila asi, co pro ni bude znamenat… Avšak již v této době zřejmě byla předznamenána cesta osudové lásky budoucího politika ke starší ženě.

Pak, o sedm let později, Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron této učitelce oznámil, že si ji jednou vezme. A po čase svůdná Brigitte jeho namlouvání podlehla. A tak, kvůli němu, postupně odešla od manžela, rozvedla se a odstěhovala do Paříže. A pak již, jako v každé hezké pohádce, následovala veselka. Stalo se tomu tak 20. října 2007 v přímořském letovisku Le Toquet-Paris-Plage.

Avšak této pohádce ještě nebyl konec. O dalších deset let později se totiž Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron stává francouzským prezidentem. Přesně 14. května 2017.

Video a foto: archiv Libuše Uhrové

Libuše Uhrová

pro TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..