Poslední prázdninová šance v CITADELE

Hledáte pro své děti či vnoučata program na poslední prázdninový týden? Naučí se možná i indický tanec kathak…

Tanečně divadelní tábor poběží ve Studiu Citadela už od 26. 8. 2019. Na konci posledního prázdninového týdne předvedou nejmenší tvůrci rodičům představení.

Ve Studiu Citadela – centru sociálního divadla v poklidném historickém středu Prahy letos opět otevíráme kreativní tábory pro děti ve věku od 7 do 13 let plné imaginace, zážitků a originální tvorby. Jestliže vaše děti rády dovádí, učí se novému a tráví prázdniny aktivně, pak jsou pro ně pětidenní ateliéry vedené profesionálními tvůrci ta pravá zábava i ponaučení.

Poslední z letních kempů povedou v týdnu od 26. do 30. 8. 2019 lektorky Ivana a Anežka Hessovy, které se dále mezi jinými aktivitami  v Citadele celoročně věnují výuce indického klasického tance kathak, pořádají dramatický kroužek pro děti a mládež. Pod vedením profesionálních tanečnic i hereček si děti vyzkouší základy taneční rytmiky a choreografie včetně prvků divadelní tvorby, herectví a improvizace, práce s loutkami, respektive rekvizitou, užijí si dosyta pohybová cvičení a zpěv.

Děti se dozvědí o kultuře různých zemí a tradičních tancích a ve společné choreografii se vydají na cestu kolem světa. Mimo ateliér navštíví na výpravách třeba i Náprstkovo muzeum.

Na závěr týdne zahrajeme rodičům a kamarádům představení, které jsme společně nazkoušeli, s využitím výpravy z profesionálních inscenací!

Zájem o přihlášku a vaše dotazy zasílejte na emailovou adresu:  kodetova@studiocitadela.cz nebo SMS na telefon: 602 463 664.

Další informace najdete na FB 

https://www.facebook.com/events/827665777606624/nebo na webu: www.studiocitadela.cz

#delacita #suburbancamp #kathakCZ #primestskytabor

TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..