Na říjnovou festivalovou školu se hlaste do konce června!

Pořadatelé festivalu 4+4 dny v pohybu zvou na festivalovou školu arts managementu

Festivalová škola (od 9. do 12. října 2019) je určena studentům, umělcům a zástupcům organizací působící v oblasti kultury. Cílem festivalové školy je nabídnout účastníkům setkání s renomovanými odborníky z různých oblastí umělecké produkce (fundraising, právo, sebeprezentace, marketing, osobní rozvoj, koučink, zpětná vazba projektů účastníků i dalších profesí a oborů).

Festivalová škola nabízí unikátní příležitost pracovat ve skupině 25 vybraných účastníků formou workshopů, přednášek, diskusí a společného sdílení. Součástí školy je společná návštěva večerních festivalových programů a možnost nahlédnout do zákulisí organizace mezinárodního festivalu na netradičním místě (mj. setkání s umělci českých premiér a s organizátory festivalu).

Lektoři, na které se můžete v letošním roce těšit: Petr Machálek, Denisa Václavová, Hana Průchová, Petr Prokop, Marcela Straková, Juliette Colin, Roman Černík.

Více informací o jednotlivých lektorech najdete v programu festivalové školy, který najdete ZDE.

Podmínkou je 100% účast na všech akcích školy a součástí nabídky je rovněž možnost návštěvy festivalu (české premiéry, zahraniční premiéry, procházky i další možnosti).

Poplatek za účast ve festivalové škole včetně vstupenek na představení je 1 500 Kč s tím, že organizátor požaduje zálohu ve výši 1 000 Kč nejpozději do 20. srpna 2019.

Výběr účastníků provede organizátor a výsledky oznámí všem zájemcům do 31. července 2019.

Přihlásit se můžete prostřednictvím webového formuláře ZDE

Termín uzávěrky přihlášek je 30. června 2019.

Více informací na: www.ctyridny.cz

Kontakt: Nikola Böhmová (produkce)

E-mail: n.bohmova@icloud.com

TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..