WERICHOVA VILA bude tančit swing

Během konce zimy a počátkem jara si můžete jít do Werichovy vily na pražskou Kampu nejen zatančit! Rádo vás uvítá i nedaleké Museum Kampa.

Milí diváci a přátelé divadla, tance i výtvarného umění, na jaře je příroda plná zvuků a stejně tak se nejen hudbou rozezvučí i Werichova vila.

V měsíci březnu a dubnu tam pro vás připravili program, v jehož rámci nás čeká i několik výjimečných koncertů. Pro velký zájem budete moci strávit hned dvakrát Černou hodinku a půl s kapelou Zrní. Nečekejte žádnou elektroniku, naopak těšte se na komorní atmosféru a kapelu přímo mezi publikem!

Dalším silným hudebním zážitkem, který si budete moci vychutnat opravdu z bezprostřední blízkosti, bude koncert Lenky Nové a Petra Maláska. Podkroví Werichovy vily je první letošní pražskou zastávkou v rámci jejich Ve dvou tour.

 A protože k hudbě neodmyslitelně patří i tanec, nebude na jaře ve vile chybět již tradiční Swing na Kampě. Po zimní pauze se v jeho rytmu rozvlníme na začátku dubna.

Po dva březnové a dva dubnové večery bude v představení Margaritě znovu s nepřízní osudu bojovat strhující Ljuba Krbová. Nepřijdete ani o další stálice jako Stand-up na půdě Miloše Čermáka a Luďka Staňka nebo Werichovská potkávání.

V plném proudu je už i program pro školy a školky. Děti, žáci i studenti mohou na pražskou Kampu zavítat za výtvarným workshopem, divadelním představením nebo komentovanou prohlídkou.
A jelikož zima se pomalu krátí, dny se prodlužují, je déle a dále vidět, prozrazujeme i to, co se rýsuje na květnovém obzoru: 
Jonáš a tingl-tangl, Mikulášovy prázdniny, Rozmarný večer a Chanson? Šanson!  Aneb do zahrady Werichovy vily dorazí z Celetné milý host – Spolek Kašpar.

Pokud byste si z Werichovy vily chtěli odnést i něco hmotnějšího než zážitek z kulturní akce, tak věřte, že v obchodě už mají opět zásobu kuchařek, které jsou k zakoupení i na e-shopu.

K příležitosti stých narozenin Medy Mládkové také Museum Kampa – Nadace Jana a Medy Mládkových pokračuje v celoročním cyklu Století Medy Mládkové.

Portheimce – Museu skla se těší na návštěvu nové expozice Svěží barvy

Foto: Werichova vila

TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..