Na cucky pod vedením profesionální tanečnice!

Divadlo na cucky hledá nové tanečníky! A to formou kurzu! Jste z Olomouce a okolí?

Máte doma malého tanečníka či tanečnici ve věku 3–6 let? Milují pohádky a pohyb? Pak právě pro ně připravilo Divadlo na cucky kurz deseti lekcí pod vedením profesionální tanečnice. První setkání proběhne už 4. března 2019.

Malí tanečníci v říši pohádek jsou pravidelné lekce taneční a pohybové průpravy pro předškolní děti. Tvořivou a nenásilnou formou, inspirovanou pohádkovými příběhy, budeme rozvíjet nejen jejich pohybové dovednosti, ale také kreativitu a radost z tance,“ uvedla koordinátorka vzdělávacích aktivit divadla Jana Jurkasová. Podle jejích slov má být každá z deseti lekcí věnována jedné z klasických pohádek, kterou děti na začátku lekce společně přečtou a na jejím konci pak improvizovaně zatančí. Děti se mohou těšit například na pohádku Dlouhý, Široký a Bystrozraký, Perníkovou chaloupku či pohádky O Budulínkovi a O Popelce. „Na závěr každé lekce si děti domů odnesou omalovánky, které budou obsahově souviset s průběhem lekce,“ dodala Jana Jurkasová.

Setkání se uskuteční vždy v pondělí od 15.30 do 16.30 v Divadle na cucky a povede je profesionální lektorka Tereza Richterová. Kurzovné na 10 lekcí činí 700 Kč a přihlášku do kurzu najdete na stránce www.divadlonacucky.cz/malitanecnici.

Foto: archiv divadla

TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..