III. ročník Roztančeného divadla

Tereza Řípová a Martin Šimek opět zahájili podzimní taneční klání v Mladé Boleslavi

Roztančené divadlo

aneb Když herci tančí MDMB III

Našim čtenářům již důvěrně známá dvojice Tereza Řípová a Martin Šimek právě oficiálně odstartovala 4. října tiskovou konferencí již třetí mladoboleslavský ročník úspěšného projektu Roztančené divadlo aneb Když herci tančí. 

Jako i v minulých letech se jedná o spolupráci Tanečních kurzů Martina Šimka & Terezy Řípové s Městským divadlem Mladá Boleslav.

Třetí ročník vyvrcholí na Velké scéně MDMB v pátek 30. 11. 2018 a diváci se mohou opět těšit na bohatý program, plný špičkových tanečních výkonů, jež jsou doplněny spoustou zábavy.

Bavit publikum bude jistě moderátorská dvojice Světlana Witowská a Petr Mikeska.

Stejně tak se diváci mohou těšit na porotu ve složení: Jiří Vejdělek, Hynek Čermák, Zuzana Kajnarová, a další. Jako i v minulém roce bude autenticita večera podpořena živým hudebním doprovodem kapely Gin in Jam Jakuba Žídka.

Novinkou třetího ročníku je v prvé řadě to, že na prknech mladoboleslavského divadla uvidíme kompletních 6 tanečních párů (3 herci a 3 herečky MDMB po boku se svými profesionálními tanečníky a tanečnicemi). Další novinkou je připravovaná originální společná úvodní choreografie, která bude průřezem taneční historie, a to k výročí sta let našeho státu.

Šestici odvážných soutěžících herců a hereček tvoří: Radek Valenta, Ivo Theimer, Marie Málková, Sandra Černodrinská, Jakub Šafr a Magdalena Hniličková.

Na webu projektu www.roztancenedivadlo.cz bylo spuštěno online hlasování pro tzv. vítěze tipu (pomyslné 3. místo). Průběh projektu, sestřihy z tréninků a další aktuality mohou diváci sledovat prostřednictvím sociálních sítí (Facebook: Roztančené divadlo; Instagram: @roztancenedivadlo; či Youtube kanál: Roztančené divadlo).

Celý projekt vyvrcholí exklusivním a neopakovatelným finálovým galavečerem 30. 11. 2018, kde publikum uvidí v první části standardní show, druhý blok je pak zaměřen na latinskoamerické tance, po nichž bude následovat slavnostní vyhlášení (2. místo – vítěz diváků v sále; 1. místo – hlavní vítěz – vítěz poroty). V rámci večera pěvecky vystoupí Nina Horáková – vítězka I. mladoboleslavského ročníku, putovní skleněnou trofej dorazí předat vítěz loňského ročníku a držitel Thálie – Daniel Bambas.

Lístky na finálový galavečer III. mladoboleslavského ročníku jsou v předprodeji od půlnoci z pondělí 7. 10. na úterý 8. 10. 2018. Lze je zakoupit online přes www.mdmb.cz či na Obchodním oddělení MDMB v Husově ulici.

Přejeme Roztančenému divadlu úspěch a spoustu zábavy všem!

M.Š. & T. Ř.

pro TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..