DANCE Life! se blíží

Bude znovu v Brně překonán taneční rekord? Podpořit tanečníky přijedou Simona Krainová, Leoš Mareš a Ondřej Sokol

Tisícovky tanečníků se od 10. do 12. listopadu opět sjedou na brněnské výstaviště, kde se koná veletrh DANCE Life! Ten je už tradičně nabitý workshopy s hvězdnými lektory, skvělými show a atraktivními soutěžemi. Zpestřením jsou pak dva sobotní flash moby.

Překonat taneční rekord letos přijedou Simona Krainová, Leoš Mareš a Ondřej Sokol. VIP trojice se už pilně učí choreografii na hit Justina Timberlaka Can’t Stop The Feeling! „Výsledek jejich snažení uvidí návštěvníci v sobotu ve 14 hodin v pavilonu C,“ informovala mluvčí akce Dita Brančíková. Hned poté navazuje druhý flash mob – stepařský.

Do Brna zavítají i špičkoví taneční učitelé, kteří předají zájemcům své zkušenosti v sedmi studiích. „Lidé se mohou těšit třeba na Jose Rodrigueze, který exceluje v pole dance,“ uvedla Brančíková. Celkem organizátoři připravili 92 workshopů.

Zajímavým zpestřením programu jsou také taneční show. „Jsou celkem tři a všechny se konají v sobotu. Dopolední TOP DANCE Life! SHOW nabídne to nejlepší z celé akce, odpolední TOP DANCE Life! STREET SHOW a podvečerní TOP DANCE Life! ART SHOW představí unikátní vystoupení z daných tanečních stylů,“ nastínila mluvčí.

Součástí veletrhu jsou i soutěže. Na těch letos zabojuje více než 2 500 účastníků. „V neděli se poprvé uskuteční DANZA Life! CUP, kde změří síly tanečníci standardu a latiny. Na své si přijdou i milovníci street dance nebo disco dance,“ nalákala Brančíková.

Veletrh DANCE Life! je součástí festivalu Life!, který se koná na brněnském výstavišti od 10. do 12. listopadu. Brány výstaviště se otevřou každý den v 9 hodin a zavírají se v 18 hodin. Poslední den už o dvě hodiny dříve. Nejlevnější lístky seženou zájemci na internetu.

Více na www.festivallife.cz

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..