Je Honza Onder kavalír a přeje Lucce vítězství?

Někteří partneři na sebe trošku žárlí a soupeří. Jan Onder v minulé Stardance na vítězství nedosáhl. Přeje své partnerce první místo?

 

 

Zeptali jsme se….

Lucka  se nebezpečně přibližuje k vítězství.

Mnozí partneři na sebe žárlí, panuje mezi nimi tak trochu rivalita… Jak je to u Vás? Přejete Lucce první místo?

„Já ji maximálně podporuji. Jsem rád, že profesně získává sebevědomí. Jsme jeden tým, takže čím je úspěšnější ona, tím jsem vlastně úspěšnější i  já.  Opravdu jí pomáhám, učím za ni i  hodiny.  Pro muže je dobré mít vedle sebe spokojenou ženu.“

Tanec dua Lulu bývá přijímán s nadšením i s kritikou. S Taťánou Kuchařovou jste získávali pochvalu právě za tanec a na vítězství to nestačilo… Řekněme, že  výhra dua Lulu by byla daná sympatiemi a ne tanečním uměním. Nerozčiluje Vás tento paradox?

„Stardance je soutěž, která má jasná pravidla. Lidé posílají SMS pro Lukáše a Lucku, to je jednoduše to hlavní. Lukášovi jde tanec pomaleji, ale jde to. Mrzí mě, že porota více nevyzdvihla okamžiky, kdy opravdu tančili figury, které jsou v knihách popsané a zatančili je tak, jak měly být.

U Stardance nejde jen o tanec, je to také zábava, hrají tady roli sympatie, popularita a Lucka s Lukášem to všechno splňují, drží se pravidel. Nemám s tím problém.“

DSC_0307

Děkujeme

Eva Smolíková

Foto: Taneční magazín

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..