Vlastimil Harapes oslavil narozeniny Ivy Janžurové a Zdeňka Trošky

Vlastimil Harapes popřál „hodně štěstí, zdraví“ Ivě Janžurové a Zdeňku Troškovi na 9. setkání profesně úspěšných lidí v hotelu Savoy

Pražský hotel Savoy byl hostitelem v pořadí 9. profesního setkání magazínu Best of. Hosté měli jedinečnou příležitost být při slavnostním přestřižení pásky do restaurace Hradčany v nově zrekonstruovaných prostorech hotelu. Zdese odehrávala stěžejní část programu. Červenou stuhu přestřihl režisér Zdeněk Troška spolu s generální ředitelkou hotelu Alicjou Heziuk Raith a pořadatelkou tradičního profesního setkání Michaelou Lejskovou.

foto_Petr_Mráček09

Michaela Lejsková, Zdeněk Troška a Alicja Heziuk Raith

Zúčastněné provázeli večerem lektor rétoriky Jan Přeučil a modelka Aneta Vignerová, která si moderování vyzkoušela vůbec poprvé. Díky podpoře profesionálního partnera si vedla velmi dobře! Spolu tak uvedli umělce, kteří představili rozličné hudební žánry a nástroje. Jaroslav Svěcený mistrovsky zahájil banket vystoupením na housle. Barbora Plachá představila okouzlujícím způsobem hru na harfu. Lustry se zachvěly při famózním výkonu Mariana Vojtka a Michaely Gemrotové, kteří zazpívali titulní píseň muzikálu Fantom of the Opera. Poslední hudební vystoupení patřilo Petru Maláskovi, který doprovodil na piano operní pěvkyni Andreu Tögel Kalivodovou.

foto_Petr_Mráček20

Andrea Tögel Kalivodová a Petr Malásek

foto_Petra_Krausová08

Jaroslav Svěcený

V Hotelu Savoy po?ádal magazin Best Of své 9. profesní setkání

Marian Vojtko a Michaela Gemrotová

Oslavou narozenin Ivy Janžurové a Zdeňka Trošky vyvrcholil hlavní program slavnostního večera v hotelu Savoy, jehož cílem bylo propojit lidi vynikající ve svých profesích.

Narozeninové  Hodně štěstí, zdraví, kterým všichni přítomní přáli oslavencům Zdeňku Troškovi (62) a herečce Ivě Janžurové (74), zaznělo taktéž v doprovodu Petra Maláska.

Oslavencům přála celá řada přátel a kolegů,  kteří na slavnostní událost dorazili. Nechyběl ani Národní umělec Vlastimil Harapes. Společně tak rozkrojili dort připomínající čtyřlístek, který pro ně připravil šéfkuchař Petr Patočka. Oba vážení hosté a oslavenci večera obdrželi krásné dárky, jako například portréty od autora Roberta Vana, dárky od automobilky Paugeot, společnosti Clinique, víno Stepeleton a Springer, perníkové dárky od Pavla Janoše z Pardubic a dáma samozřejmě růže, které pro ni cestovaly až z Ekvádoru a vázal je florista Ivan Šabaltúra.

fotoCzpPraha001001147

V Hotelu Savoy po?ádal magazin Best Of své 9. profesní setkání

V Hotelu Savoy po?ádal magazin Best Of své 9. profesní setkání

Iva Janžurová a Zdeněk Troška

foto_Petra_Krausová64

Zdeněk Troška

Při této příležitosti bylo podpořeno pět neziskových organizací. Asante Kenya, kterou představila zakladatelka Lejla Abbasová. Buněčná terapie, o jejímž významu promluvila ředitelka Ústavu experimentální medicíny AV a senátorka prof. Eva Syková. Výbor dobré vůle – nadace Olgy Havlové, kterou řídí paní Milena Černá. Za Nadační fond Ivana Hlinky se dostavil Ondřej Šebek, člen výkonného výboru Českého svazu ledního hokeje. Již tradičně nechyběl Český výbor pro Unicef v čele s ředitelkou Pavlou Gomba.

Operní diva Andrea Tögel Kalivodová se zapojila do projektu, jehož cílem bylo pomoci neziskové organizaci Unicef. Ve svém novém voze Peugeot 308, který ten den od automobilky Peugeot slavnostně převzala,  přivezla na 9. profesní setkání magazínu Best of a hotelu Savoy adoptivní, dobrovolníky ručně šité panenky, které slouží pro účel získání prostředků na očkování dětí proti šesti základním smrtelným nemocem. „Chci ve svém novém voze Peugeot vozit našeho syna, proto jsem se rozhodla ho co  nejdříve otestovat a naložila jsem celou posádku panenek. Ty patří Unicefu, který za jejich prodej získává možnost očkování dětí v zemích třetího světa. Děti jsou moje téma a považuji za důležité pomáhat těm, které nemají možnosti  potřebné pro svůj život. Panenky jsem dovezla bezpečně, jsem opatrná řidička“, vysvětluje
operní diva.

foto_Petra_Krausová61

Lejla Abbasová

Jan Přeučil, moderátor slavnostní události, přivítal operní pěvkyni jemu vlastním gentlemanským způsobem. Pomohl dámě nejen z vozu, ale i s množstvím panenek, které měly charitativní záměr.

foto_Petra_Krausová40

pořadatelka Michaela Lejsková

Andreu jsme ten večer viděli dokonce dvakrát. Jednu živou, která vystoupila v doprovodu pianisty Petra Maláska, a tu druhou z látek, věnovaných návrhářkou Gábinou Páralovou. Ta látková se stala předmětem adopce na tradičním profesním setkání, jehož hlavním partnerem byla taktéž automobilka Peugeot. „Na vystoupení jsme přijely hned dvě Andrey. Ta látková Andrea byla dárkem pořadatelky Michaely Lejskové, která mě takto ušila už podruhé za tím stejným účelem. Poprvé se panenka prodala tak rychle, že jsem ji ani neviděla, tak jsem si tuhle mohla konečně užít.“

fotoCzpPraha001001023

V Hotelu Savoy po?ádal magazin Best Of své 9. profesní setkání

9. profesní setkání magazínu Best of a hotelu Savoy se konalo za podpory hlavních partnerů direct marketingové agentury 5P Agency, Mejta Zlín – ručně šité obleky na míru, automobilky Peugeot, autosalonu Peugeot Kopecký a společnosti Quintesentially Lifestyle, Partnerů Clinique, Stapleton a Springer, Hruška Design, Czech Masters, Pilsner Urquell, Kamila Vodochodská a Sisel Kaffé.

Zeptali jsme se ….

Vlastimil Harapes
Taneční magazín

1. Blíží se doba dovolených. Kam by Vás to nejvíce lákalo?

„Do Říma. Je tam nejlepší atmosféra jakou znám a dobře se mi tam dýchá. I přes to, že je to velké město, moře přece jen čistí ovzduší, mám to tam rád.“

Bez názvu

Foto: www.ibestof.cz a Dušan Dostál

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..