Skupina Voilà! chystá Velký pražský koncert

V rytmu swingu, a hlavně tedy electro swingu!

 

 

 

 

Velká přízeň publika, vytvoření a přestavení nové skladby a chuť uspořádat skvělý swingový večírek – to inspirovalo Voilà! k vytvoření vlastního koncertu 26. 11. 2013 od 19:30 v Experimentálním prostoru NoD! S kapelou si zazpívají i Doris a Sophia Lamošová, které znáte ze swingující kapely Doris & The Swingin“ Bastards , či uskupení Hot Sisters. V rytmu swingu, a hlavně tedy electro swingu budeme pokračovat i po koncertě a to ve střední galerii, kde se bude těšit DJ Max W.

5289f8da802c8

Voilà! je čtyřčlenná skupina hrající žánr hudby, jež trefně vystihla jedna z příznivkyň kapely jako french vintage jazzie pop music. Kapela se propracovává k vlastní stylově širší písňové tvorbě, která vstřebává řadu prvků moderního šansonu, jazzu i spektrum dalších současných hudebních vlivů.

5289f8da80a96

DJ Max W. – electroswing s nezaměnitelným rukopisem, vkusem a nadhledem. Dlouholetý rezident legendárního pražského klubu Popocafepetl s výjimečným citem pro výběr a mix tracků. Jeho sety jsou spojením tradičního swingu a moderní taneční hudby se špetkou rock“n“rollu, hip hopu, dubstepu a reggae.

Vstupenky v ceně 120 Kč jsou v předprodeji v síti Ticketportal, SMS Ticket a ke koupi v NoD každý všední den od 16 do 20 hodin. Cena vstupenek na místě před koncertem bude 150 Kč.

 

 

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..