Festivaly jsou již za dveřmi!

Praha žije tancem

Praha žije tancem, začínají  festivaly Za dveřmi a Nultý bod

111

 

15. července 2013 zahájí prázdninovou divadelní sezónu v Praze dva mezinárodní festivaly: 5. ročník festivalu Za dveřmi, který přinese  na Václavské náměstí pět dní pouličního divadla z celé Evropy,  a festival Nultý bod pošesté představí v Divadle v Celetné přední kapacity fyzického divadla z Česka i  ze zahraničí. 

Divadelní festivaly Za dveřmi a Nultý bod začínají společně 15. července a končí  19. a 20. července 2013. Vstupenky do Divadla v Celetné jsou k zakoupení již nyní na www.divadlovceletne.cz, představení na Václavském náměstí jsou zdarma.

Více na www.zadvermi.cz a www.nultybod.cz.

 

22222

 

Za dveřmi

… jsou ulice plné zážitků!

Každá vteřina umění na ulici je tak vzácná, umí překvapit a potěšit. Mezinárodní festival pouličního divadla Za dveřmi přináší těchto nedocenitelných okamžiků nespočet, přináší je dětem i dospělým, domácím i turistům – protože pouliční divadlo nezná limitů jazyka či věku. V samém středu Prahy, v úchvatné historické kulise se po dobu 5 dnů několikrát denně dostanete do centra jednoho velkého divadelního jeviště.

Za dveřmi je ulice, dvorek, náměstí, za dveřmi je svět. Svět imaginace, divadla a klaunérie. Nebojte se do něj s námi vstoupit!

Na pražská náměstí, ulice i dvorky přinášíme představení z celé Evropy či dokonce z Asie. Spojme své síly, abychom oživili centrum hlavního města i v letních měsících. Je zvykem, že se každé hlavní město snaží nabídnout nejenom pro návštěvníky z cizích zemí ale i pro své vlastní obyvatele pouliční oslavu prodchnutou letní pohodou. A letní nuda v Praze může být zapomenuta!

Dveře jsou dokořán a my vás srdečně zveme abyste šli dál. Divadlo vás vítá s otevřenou náručí!

 

Nultý bod

Festival Nultý bod jako v minulém roce znovu v Divadle v Celetné. I v roce 2013 bude festival hostit účastníky týdenního workshopového projektu Performing Arts for the Future a bude programově spolupracovat s Mezinárodním festivalem Za dveřmi, který se věnuje pouličnímu divadlu.

333

Taneční magazín
www.zadvermi.cz
www.nultýbod.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..