Představujeme taneční školu Vavruška!

Vše, co potřebujete vědět před tanečními

Představujeme taneční školu Vavruška

Taneční škola Vavruška je jednou z největších  a zároveň opravdu dobrých  tanečních škol.  Jak vůbec poznáte dobrou školu? Především podle spokojených žáků, kterých je v případě školy Vavrušky drtivá většina.

Mezi přednosti školy Vavruška patří  především krásné  historické taneční sály v centru Prahy, schopnost přátelských a milých  tanečních mistrů i tanečních asistentů naučit Vás skutečně elegantně tančit místo pouhého zvládnutí tanečních kroků. Každý žák taneční školy může po náročném dni v práci nebo ve škole u tance zrelaxovat, vyhnat z hlavy každodenní starosti, navíc zlepšit  svou kondičku, anebo proniknout  do tajemství a podstaty jednoho z nejkrásnějších umění.

Zápis do kurzů, které začínají na podzim, zahajuje škola Vavruška vždy v prosinci předcházejícího roku a ukončuje v okamžiku, kdy se kurz naplní, takže přímo stanovit poslední termín nejde. Platí: čím dřív, tím lépe.  Zájemců ze strany dívek a žen je více než ze strany chlapců, proto to mají pánové o něco jednodušší, mohou být přijati i později, zatímco místa pro dívky jsou už během února obsazena. Ale někdy i místa pro pány nejsou začátkem června  volná.

Pokud se chce přihlásit do tanečních celá třída studentů, může dostat dost vysokou slevu.  Je ovšem důležité přihlásit se včas, aby vůbec bylo volné místo pro větší kolektiv, dále záleží na množství studentů a množství dívek. Je možné získat slevu až Kč 500,- pro jednotlivce.

Po přijetí do kurzu je třeba zaplatit kurzovné obvykle do 3 týdnů.  Je možné po osobní dohodě kurzovné rozdělit na 2 až 3 splátky.

Nezaplatíte-li si svůj kurz déle než měsíc, je možné, že budete z kurzu vyřazeni.

Co ale dělat v případě, že neznáte svůj školní rozvrh na další rok a nevíte, na  který den si rezervovat kurz?  Vavruška se snaží všechny tyto problémy vyřešit nejlépe, jak jen je to možné, nelze přesouvat všechna místa a všechny kurzy, ale samozřejmě  termín kurzu vyměnit lze.

Do tanečních pro dospělé a vysokoškoláky přijímá Vavruška pouze páry.  Můžete využít i internetové taneční seznamky školy Vavruška, je opravdu  lepší vidět se před první lekcí v kurzu. Zjistit, až při hodinách, že spolu vlastně tančit nemůžete, není to úplně správné řešení, zajděte proto třeba do tančírny, kde se vzájemně trošku „okouknete“.

Při hledání vhodného termínu se může stát, že je vše obsazené.  Jako náhradníci nemáte moc šancí v kurzech pro dospělé, v kurzech pro vysokoškoláky je šance vyšší. (Vysokoškoláci přistupují k tanečním méně svědomitě.)

Jaký kurz si vybrat, když základy tance znáte, ale zároveň jste do základních tanečních školy Vavruška nechodili?  Základní kurz učí  11 tanců (waltz, tango, valčík, foxtrot, polku, blues, sambu, chachu, rumbu, mambo a jive), absolventi kurzu ovládají asi 4 figury každého tance. U standardu obvykle otáčky vpravo a vlevo a něco navíc, u latinskoamerických tanců  podtáčky, sólo otáčky, promenády, výměny míst a něco navíc. Všechny tyto figury se na první lekci pokračovacího kurzu podrobně opakují. Pokud cítíte, že jste pohybově dobře vybaveni a talentovaní, můžete základní kurz vynechat a nové figury se rychle doučit.  Buďte ale také zdravě sebekritičtí, přestoupit do jiného kurzu není vždy možné.

V případě, že se na lekci není možné dostavit, můžete si  po dohodě hodinu nahradit v jiném kurzu.

Kurz také můžete někomu darovat, nebo Vám jej může zaplatit Váš zaměstnavatel fakturou.

Taneční škola Vavruška se snaží vést tolik kurzů, kolik jen lze, pokud je to z kapacitních důvodů možné. Na druhé straně – nechce kvantitou zabít kvalitu a to je další důvod, proč se hlásit do jejích kurzů včas!

 

Taneční magazín

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..