Nejžhavější novinky letošní zimy!

Hity, které hýbou britskými divadly

Spider-Man před soudem

Bum, křach, prásk: „Broadwajský  Spider-Man je opět v potížích.“

Po úspěšném představení  v New Yorku, Spidey byl zrazen nepřáteli z vlastních řad. V posledním týdnu porušil ne jeden, ale dva právní problémy. Proti muzikálovým producentům byly podány  dvě žaloby. První proti investorovi a druhá proti  Julie Taymorovi, jeho původnímu  režisérovi.

Fotografie: Mario

 

 

Díky tanečním pořadům narůstá počet tanečníků

Podle výzkumu zveřejněného tento týden, pořad „Strictly Come Dancing“ je  odpovědný za dosazení amatérů na taneční parket po celém Spojeném království.

Podle průzkumu YouGov, jeden z pěti dospělých Britů se v současné době věnuje nějakému tanci. Nemá cenu říkat, že televize se naparuje ještě více, protože to dokazuje,  že  televizní tančení vzbudilo  zájem. Jeden z osmi začal navštěvovat kurzy tance v posledních pěti letech.  Respondenti uváděli jako své oblíbené vzory Freda Astaira a Michaela Jacksona.

Fotografie: Guy Levy / BBC / PA

Sooty

Jeden z dalších  favoritů národa – Sooty – je stále v kurzu ve West Endu letos o Vánocích, poprvé od roku 1998. Hraje se denně v Garrickově divadle ve West Endu od 19. prosince 2011.   Ve stejné době také  loutkové divadlo předvádí svou slavnostní show. Po Sooty následuje muzikál Chicago na stejném místě. Dlouhotrvající éra zákazu muzikálů se změnila a přivedla na toto místo  hvězdu Americu Ferrera (vlevo).

 

Foto:   Dave M. Benett

 

 

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..