Jennifer Grey žádá vdovu Patricka Swayze…..

Bude si Jennifer pamatovat, jakou radu jí zašeptal Patrick, až se bude otáčet na tanečním parketu ‘Dancing With the Stars’? Toto je můj taneční prostor..…toto je tvůj taneční prostor.

 

Jennifer Grey žádá vdovu  Patricka Swayze, aby ji podporovala v soutěži  ‘Dancing With the Stars’

Jen jeden rok poté, co  Patrick Swayze prohrál boj s rakovinou slinivky břišní, jeho bývalá hvězdná partnerka z filmu  „Dirty Dancing“ Jennifer Grey chce  uctít jeho památku neobvyklým způsobem. Jennifer Grey pozvala Patrickovu  vdovu Lisu Niemi, aby jí fandila  při vystoupení pro pořad „Dancing with the Stars“ v této sezóně.

Jennifer Grey říká, že ví, že Patrick Swayze – její originální a nezapomenutelný taneční partner – bude v duchu s ní v  tanečním sálu ABC  při taneční show. Jennifer  Grey  také doufá, že Patrickova  celoživotní láska Lisa Niemi tam  bude osobně.

“Byla bych tak vděčná, kdyby tam byla,” řekla Jennifer  pro  Access Hollywood při příležitosti uplynutí  prvního roku od smrti Patricka.  “Pokud by tam nebyla, cítím že mě podporuje.  Psala mi. Řekla, že je na mě pyšná.”

Pokud jde o Swayze, Jennifer  odhalila, že herec a tanečník byl inspirací pro ni na tanečním parketu i mimo něj. “Patrick byl jeden z nejodvážnějších lidí, které jsem potkala, řekla.“  “On skutečně přijal život a každou situaci a byl připraven vždy jít do toho“.

Bude si  Jennifer pamatovat, jakou radu jí  zašeptal   Patrick, až se bude otáčet na tanečním parketu  ‘Dancing With the Stars’?  Toto je můj taneční prostor..…toto je tvůj taneční prostor.  Přestože Jennifer Grey má příliš mnoho na mysli při svých nových krokových variacích, aby si pamatovala  nezapomenutelné  scény z Dirty Dancing, je tu velká šance, že její fanoušci budou. A co hold  životu Patricka  Swayze — a jeho jemným tanečním instrukcím?  Dokáže Jennifer  nadchnout porotu a také  fanoušky?   Patrick Swayze bude navždy chybět , ale jeho vzpomínka je stále živá.

Ze zahraničních zdrojů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..