Jennifer Grey opět v záři reflektorů

Obstojí Derek Hough, o kterém se šušká, že bude doprovázet Jennifer Grey po tanečním parketu tuto sezónu, v náročné situaci?

Jennifer Grey se připojí k soutěžícím v  ‘Dancing With the Stars’!  Hvězda Dirty Dancing Star zahřeje  taneční parket s Derekem  Houghem

 

 

‚Dirty Dancing‘ se střetne s „Dancing with the Stars“? Ano, je to pravda – podle nejnovějších zpráv, herečka Jennifer Grey se zúčastní  11. sezóny soutěže „Dancing with the Stars“ a bude tančit ….  a tentokrát, nikdo neodloží Baby do rohu.

Toto je souboj  v  tanečním nebi pro fanoušky klíčového romantického dramatu  80. let s Jennifer Grey v hlavní roli a jedinečným tanečním partnerem  Patrickem  Swayze. Obstojí  v této náročné situaci Derek Hough, o kterém se šušká, že bude doprovázet Jennifer  Grey po tanečním parketu tuto sezónu?

 

Společnost ABC, která pořádá taneční soutěž,  odmítá  komentovat rozhodnutí  DWTS o castingu do příštího týdne. Ale ouha!   Zprávy online  dokladují, že  obsazení Jennifer Grey se definitivně podepsalo na zvýšení sazeb …

Jennifer Grey je stále favoritem všech fanoušků, i přes několik nezdařených pokusů  o návrat ve své kariéře. Kdo by mohl zapomenout  na její zasněné momenty s Patrickem Swayze? Je to skvělá zpráva, že Jennifer bude brzy zase středem pozornosti.  Tady  je naděje, že všechny její taneční sny se splní.  A  její otočky po tanečním parketu budou mít za následek její velký comeback  – návrat talentované hvězdy do víru  událostí.

Dance Review

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..