CARLOS ACOSTA & GUEST ARTISTS

CARLOS ACOSTA je největší tanečník své generace. Je sólistou v Covent Garden, Tocororo, to je show o jeho vlastním životě, kterou napsal, vytvořil choreografii a zazářil v ní. Strhnul rekord v Sadler Wells, a na své rodné Kubě je národním hrdinou.

Carlos Acosta & Guest Artists
Coliseum
Londýn
Velká Británie
st, 22. červenec 2009 – so, 25. červenec 2009

Carlos se vrací do Londýnského  Colisea inspirovaný výhrou ceny  Oliver, a předvádí  také nový repertoár v programu, který kombinuje klasický balet vedle soudobých skladeb.
V roce 2006 Carlos Acosta  potěšil publikum  i odborné kritiky s touto show oceněnou cenou Oliver.

Acosta je člověk absolutně na vrcholu své kariéry.

Acosta sám, je  někdy – udivující … nic se nezdá  nemožné, a nemožné je hračka. Večer se odehrává  s pocitem radosti  z jeho obsazení, a on  ji sdílí se svým publikem.

Proslulá kubánská vášeň pro kombinaci s pozoruhodnou technickou virtuozitou – sledovat  tanec Carlose Acosty  je inspirující zážitek. On se připojil k  hostujícím umělcům z královského baletu v programu, který kombinuje klasický balet vedle soudobých skladeb.

Carlos Acosta je největší tanečník své generace. Je sólistou v Covent Garden, Tocororo, to je show o jeho vlastním životě, kterou napsal, vytvořil choreografii a zazářil  v ní. Strhnul rekord v Sadler Wells, a na své rodné Kubě je národním hrdinou. Proslulý kubánskou vášní pro kombinaci s pozoruhodnou technickou virtuozitu a sportovním duchem – dívat se na  tanec Carlose Acosty je  dech beroucí  zážitek, který  si nesmíte nechat ujít. Carlos Acosta si vybral některé z jeho oblíbených  okamžiků v baletu, a   předvedl  je společně v  jeden večer ve velkolepé taneční show.  Tady  čerpá  ze svých kořenů, inspiruje se  Balletem    Nacional de Cuba, díly  jako jsou Tarde en la Fiesta, stejně jako stále populárnější  Diana Acteon a v povznášejícím  finále bude  předvádět  publiku  některé tradiční kubánské  pohyby  ze  závěrečné scény z Tocororo. Kvůli tomuto speciálnímu programu  Carlos nastoupil na scénu s umělci z královského baletu, včetně Mara Galeazzi, Marianela Nuez a Federico Bonelli mezi ostatními.
Adresa
Coliseum
Svatého Martina Lane
Londýn WC2N 4ES

Londýnské Coliseum, které je největším divadlem v Londýně, je bráno  jako vrcholný úspěch architekta Franka Matchama.   Ve své 100-leté historii se zde odehrálo   mnoho druhů zábavy, včetně dostihů, muzikálů, varieté, filmů a od roku 1968 opery.

 

Zahraniční zdroje

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..