Salsa v Praze

Brány festivalu Salsa se v Praze otevřou již po osmé.

Brány festivalu Salsa se v Praze otevřou již po osmé.

Praha bude v červnu opět tančit v rytmu salsy. Od 5. do 7. června se zde uskuteční v pořadí již osmý Salsa Festival, který v reprezentativních prostorách Kongresového centra uvítá tanečníky z domova i zahraničí.
Přípravy na největší salsa událost v České republice si vzali na starost, stejně jako předešlý ročník, Michal a Daniela Sejkorovi, kteří v letech 2005 a 2006 získali prestižní cenu Prague Latin Awards za nejlepší taneční školu v ČR.

Profesionální salsu opět předvedou nejvýznamnější zahraniční učitelé tohoto tance a taneční skupiny. Kromě Hacha y Machete z USA zavítají do metropole i Pedro Gomez z Itálie, Neerak Maskara ze Švýcarska či Orville Small z Kanady a Sabrina Buis z Holandska. Pohyby v rytmu salsy zatančí i další, kteří se na festivalu objeví letos poprvé. Na příklad Magna Gopal z USA nebo Talal z Belgie.

Vstupenky a pasy jsou již v prodeji, ale jejich počet je striktně omezen vzhledem ke kapacitě Kongresového centra. Minulému ročníku neodolalo více jak tisíc návštěvníků z celé České republiky, Slovenska, Maďarska, Polska, Bulharska, Estonska, Litvy, Chorvatska, Slovinska, Ruska, Rakouska, Velké Británie, Německa, Belgie, Holandska, Dánska, Finska, Švédska, Švýcarska, Francie, Řecka, Španělska, Itálie, Indie, Mexika a USA.

 

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..