Adventní program TCP v Kongresovém centru

Představení, které okouzlilo více než tisícovku diváků

Vánoční taneční scéna 2023 

Ve dvou adventních představeních se na jevišti potkala energie mládí, talent a radost z pohybu

Neuvěřitelných 1126 diváků, 309 kostýmů, 191 tanečníků, 135 minut programu, 28 vánočních etud a fragmentů choreografií, 19 tvůrců a 1 dětský pěvecký sbor složený z nejmladších studentů. To byla Vánoční taneční scéna 2023, komponovaný program, který uvedla konzervatoř Taneční centrum Praha v závěru adventu v pražském Kongresovém centru.

Na jevišti vystoupili zkušení členové obou studentských souborů konzervatoře – Balet Praha Junior a Baby Balet Praha, ale i mnoho dalších tanečníků, včetně nejmladších adeptů tanečního žánru z nejnižších ročníků a taneční přípravky Terpsichoré. Vánoční taneční scéna představila práci pedagogů a studentů konzervatoře napříč všemi ročníky a tanečními technikami. Ve dvou adventních představeních se na jevišti potkala energie mládí, talent a radost z pohybu.

„Vánoční představení jsme letos uvedli již po třicáté. Večer má neopakovatelnou atmosféru a znovu si získal srdce diváků v hledišti. Návštěvnost navíc letos předčila naše očekávání, zájem o představení byl opravdu obrovský,“ říká Jan Schneider, ředitel konzervatoře Taneční centrum Praha. „Oba prosincové večery potěšily stovky příznivců klasického i současného tance a přinesly nezapomenutelné chvíle divákům všech věkových kategorií.“

Foto: Serghei Gherciu 

Johana Mravcová

pro Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..