Nejvíce nadchnul hasič a akrojóga

Gentleman & Žena ČR 2023

Moderátorka Zuzana Bubílková, Muž roku 2023 František Knobloch, zpívající spisovatel Richard Sacher či zpěvačky Šárka Rezková a Marie Pojkarová nedávno zasedli do první řady v Divadle Horní Počernice. Tentokrát nesledovali činohru ani koncert, ale zhostili se role porotců na finále soutěže Gentleman & Žena České republiky 2023. Jak to dopadlo? Vítězství v uvedených kategoriích si odnesli Lukáš Mooz (38) z Babic u Prahy a Iveta Filípková (34) narozená v Olomouci a žijící v Brně.

Letošní ročník, který pořádala společnost StockholmDream Production ve spolupráci s Galerií Silných Srdcí, byl dosud ze všech nejlepší. Disciplíny i doprovodný program měly spád, publikum se rozhodně nenudilo a nekoukalo na hodinky. Velkou zásluhu na zdárném průběhu akce měla kromě produkce také moderátorka Simona Šimková, která byla příjemná, decentní, inteligentní, vtipná, pohotová a krásná zároveň.

Soutěžící se představili formou medailonku, který natočili na soustředění v chorvatské Trpanji či Drveniku, dále v rámci krátkého rozhovoru, módní přehlídky studia Chic a především během volné disciplíny. Mnohé scénky byly akční, jiné vtipné, některé měly příchuť adrenalinu. Zatímco Lukáš Mooz si získal přízeň poroty i diváků ukázkou z hasičské soutěže TFA, Iveta Filípková předvedla společně se svým životním partnerem takřka dokonalou akrojógu.

Kromě zmíněných osobností zasedli do poroty také pořadatel soutěže Muž roku David Novotný, zpěvačka Kateřina Kovářová, herečky Bára Fišerová a Eva Aldner Jízdná, fotograf Milan Junek, šansonierka Jana Vaculíková, Ing. Josef Junek ze společnosti StockholmDream Travel či malíř a scénograf Vladimír Kiseljov. Někteří porotci se zapojili rovněž do doprovodného programu, vesměs formou pěveckého vystoupení. Například Richard Sacher všechny roztančil svým novým hitem Jsi moje holka. Velkým překvapením byl břišní tanec v podání Evy Aldner Jízdné.

„Gentleman by měl mít určitě šarm a měl by být zábavný,” řekla ještě před začátkem Zuzana Bubílková, která v závěru večera předávala šerpu vítězi Lukáši Moozovi. Na druhém místě skončil Daniel Dostál (27) z Hradce Králové, třetí byl Miroslav Brázda (45) z Přerova. Stříbrnou Ženou ČR 2023 se stala Marcela Kobrová (26) z Vimperka, třetí místo obsadila Miroslava Příložná (27) z Buštěhradu. Zatímco vítězové získali – kromě mnoha dalších cen – zájezd do New Yorku pro dvě osoby, ostatní jmenovaní se radovali ze zájezdu k Niagarským vodopádům.

„Do dalších ročníků se mohou přihlásit muži a ženy ve věku od 24 do 40 let. Je vítán každý, kdo chce zažít dobrodružství plné úžasných zážitků, načerpat pozitivní energii, objevit v sobě symbol ženské či mužské krásy a využivat ho ve svém životě naplno i po skončení soutěže. Kontakt na nás najdete na našich webových stránkách i na sociálních sítích,” prozradila pořadatelka soutěže Lucie Junková.

Foto:  Herminapress

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..